Thea Olsen snakker ut om den første jula uten pappa Knut Olsen

- Jeg tenker på ham hver dag, sier hun.

FÅR FRIERBREV:  I slutten av februar begynte Thea Olsen (24) i drømmejobben som nyhetsanker i TV 2 Sporten. Etter hun ble oftere å se på skjermen, får hun stadig flere henvendelser. - Det er veldig mange som tar kontakt via Facebook, det er alt fra folk som har lyst på jobb, til folk som frir til meg. Det kommer også slibrige henvendelser, men så lenge de fleste er hyggelige, er det bare morsomt, sier Olsen.

  Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
FÅR FRIERBREV: I slutten av februar begynte Thea Olsen (24) i drømmejobben som nyhetsanker i TV 2 Sporten. Etter hun ble oftere å se på skjermen, får hun stadig flere henvendelser. - Det er veldig mange som tar kontakt via Facebook, det er alt fra folk som har lyst på jobb, til folk som frir til meg. Det kommer også slibrige henvendelser, men så lenge de fleste er hyggelige, er det bare morsomt, sier Olsen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det har blitt mellom 70-80 flyturer til Bergen i år. Jeg er livredd hver gang, og fløy under Berit-stormen. Du kan tenke deg turbulens når det er orkan med dobbel styrke! Det var en sinnssyk opplevelse, sier Thea Olsen (24).

Hun sitter i Tullins café i Oslo, stedet hvor hun avrunder hver uke med kyllingburger og ekstra aioli - bortsett fra de helgene hun er i Bergen på jobb som nyhetsanker i TV 2 Sporten.

- Jeg trodde det skulle bli bedre, men det blir bare verre. Jeg har vurdert å flytte dit, men nå har jeg kjøpt leilighet i Oslo. Jeg er veldig hjemkjær, og får heller bare leve med flyskrekken. Se på Mette-Marit, hun har overvunnet frykten. Du kan ikke gi opp jobben for den, sier Olsen.

Facebook-frieri I slutten av februar fikk hun drømmejobben som nyhetsanker, men bare en og en halv måned tidligere opplevde hun sitt livs største sorg. Far og NRK-journalist Knut Olsen tapte kampen mot kreften den 11. januar.

- Det har vært et tøft år, det vanskeligste jeg noen gang har hatt. Det har vært mange tunge stunder, men også mange gode. Det har vært fint fokusere på jobben, sier Olsen og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer