Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Thomas Hayes og kjæreste:

Thomas Hayes pinlig berørt av kjærestespørsmål: - Han er dødsforelska

«Skam»-stjerna ønsket ikke å svare på spørsmål om sivilstatus. Da tok kompisen saken i egne hender.

KRYPTISK: Skuespiller Thomas Hayes og musiker og kompis Laurent Kelmendi spilte sammen under kjendiskampen på Norway Cup. Da de begge ble intervjuet senere, kan Kelmendi ha avslørt detaljer om Hayes kjærlighetsliv. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag denne uka gikk den årlige Norway Cup-kjendiskampen av stabelen på Ekebergsletta i Oslo.

Både bloggere, tv-profiler, politikere og skuespillere møttes til kamp på gressmatta. En av dem som fikk mye oppmerksomhet var ungpikeidolet og «Skam»-stjerne Thomas Hayes (20).

Hayes ble for alvor kjent for det norske publikumet gjennom rollen som William i den nevnte serien.

- Han er dødsforelsket

På Ekebergsletta hadde flere hardbarka, kvinnelige fans trosset regnværet for å få et glimt av den unge skuespilleren.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Selv ønsker ikke «Skam»-favoritten å utdype hvorvidt han er singel eller ei. Det ønsker derimot kompisens hans, Laurent Kelmendi, som tok saken i egne hender da spørsmålet kom opp.

- Dritbra, svarer Kelmendi på spørsmål om hvordan det går med Thomas´ kjærlighetsliv.

- Han er dødsforelsket, legger han til.

Til tross for at 20-åringen ler bort kompisens uttalelser, kan det se ut til at han blir noe pinlig berørt. Likevel forteller Thomas at han ikke er forelsket i en spesiell person for øyeblikket.

- Historien er ikke sann

Det florerte i lang tid romanserykter rundt Hayes og popartist Astrid Smeplass, der flere spekulerte på om de to hadde funnet tonen.

Men under fjorårets kjendiskamp avkreftet «Skam»-stjerna ryktene en gang for alle.

- Vi er bare gode venner. Det var Morten Ramm som begynte å spøke med det, men vi er bare gode venner, og det er ingenting der, sa han til Seoghør.no.

Det er ikke bare her hjemme at Thomas Hayes er et samtaleemne. Også i Sverige har 20-åringen en solid fanskare.

Da han var i Stockholm i februar, så nye spekulasjoner dagens lys - etter at den populære skuespilleren hoppet inn som DJ på et utested.

SKAM: Under finalefesten for Skam avslørte Ulrikke Falch til Dagbladet at hun hadde drukket halvannen flaske med vin før hun spilte inn den første sexscenen med William. - Jeg håper ikke NRK blir saksøkt nå, ler den unge skuespillerstjerna. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

I den svenske podcasten «Tankar med ...» hevdet programleder Daniel Redgert, ifølge nettstedet Hänt, at den norske skuespilleren hadde vært date med den svenske toppbloggeren Chloé Schuterman i løpet av Sverige-besøket.

Chloé Schuterman benektet derimot påstandene.

- Historien er ikke sann. Det stemmer ikke. Jeg og min kjæreste synes det er veldig vanskelig at folk tror på det. Det er ingenting mellom meg og Thomas, sa hun.

Stor forandring

Overfor Seoghør.no har skuespilleren tidligere fortalt hvordan han endte opp som hele Norges «Skam-William».

- Det startet med at søstera mi meldte meg på «Skam»-audition, som en spøk. Så tenkte jeg at det kunne være en god erfaring å være gjennom en slik intervjurunde. Derfor stilte jeg opp - og tydeligvis gjorde jeg noe rett, sier Hayes.

Videre fortalte 20-åringen at han har ønsket å bli skuespiller hele livet.

«Skam»-rollen er Hayes første store skuespillerjobb, og man kan trygt si at Hayes har truffet blink på første forsøk:

HEKTA?: Erna Solberg sitt lag slo Siv Jensen sitt lag under den tradisjonsrike kjendiskampen på Norway Cup. I gledesrusen ser det ut til at Solberg fikk seg en ny hobby. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Livet har forandret seg voldsomt. Nå blir jeg stoppet på gata og mange vil ha selfies. Det er veldig rart, egentlig. Og selvsagt tar mange meg for å være William - altså karakteren. Jeg føler ikke at jeg har forandret meg så mye, men omstendighetene rundt har forandret seg helt, fortalte han til Seoghør.no.

«Skam»-stjerna var ikke det eneste kjente fjeset som var til stede under onsdagens kjendiskamp. Også statsminister Erna Solberg hadde tatt turen.

Hun var for anledningen hentet inn som lagleder for «Team Global Goals», som til slutt vant 5-3 over Siv Jensens «Team Mot».

- OFFSIDE...?: I dag var det duket for kjendiskamp på Norway Cup. Her blir spillerne grillet i sine fotballkunnskaper, noe det hos enkelte mangler litt av. Video: Henriette Eilertsen / Marie Røssland Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!