<strong>GLEDER SEG:</strong> Harald Rønneberg og Thomas Numme ser fram til sin 27. sesong med «Senkveld». Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
GLEDER SEG: Harald Rønneberg og Thomas Numme ser fram til sin 27. sesong med «Senkveld». Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer

Thomas og Harald snakker ut etter skjult kamera-stuntet som gikk galt: - Det som skjedde på Svinesund, slikt skal vi ikke gjøre

- Har alltid lagt stolthet i å lage et program som ikke sparker nedover, og plutselig gjorde vi nettopp det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har hatt bedre ideer enn stuntet på Svinesund. Så ærlig skal vi være, for vi har alltid lagt stolthet i å lage et program som ikke sparker nedover, og plutselig gjorde vi nettopp det, sier Harald Rønneberg og Thomas Numme til Dagbladet.

Tirsdag for en uke siden utga «Senkveld»-programlederne seg for å være tollere på Svinesund som en del av innspillingen av den kommende sesongen av TV 2-flaggskipet.

- La oss flate

- Vi hadde et godt samarbeid med Tolletaten, og det gikk fint lenge, men det var en jente som ble ganske opprørt, og det var ikke noe artig. Vi fikk svært dårlig samvittighet, la oss flate og beklaget, sier programlederne.

Under innspillingen ble blant annet en ung kvinne stoppet av Numme og Rønneberg. Hun var på vei over grensa fra Sverige, og under en «ransaking» av kjøretøyet tok de fram en kanne med en blank væske, som skulle etterlikne sprit, som de hadde plantet i bilen.

Kvinnen reagerte sterkt på stuntet.

27. sesong

NOSTALGITRIPP: Med fokus på 90-tallet, har Øyvind Mund reist verden rundt sammen med kameramann Steinar Marthinsen og lydmann Ingar Thorsen i jakten på de som betydde så mye for oss for noen tiår siden. Video: TV 2 Vis mer

- I etterpåklokskapens navn skulle vi gjort det annerledes, men sånt skjer. Vi treffer ikke hver gang, og «Senkveld» skal være positiv tv. Det som skjedde på Svinesund, slikt skal vi ikke gjøre, sier Rønneberg.

Dagbladet møtte fjernsynsprofilene under TV 2s høstlansering i Bergen i dag, og Numme og Rønneberg skal nå inn i sin 27. sesong med «Senkveld». Sendestart er fredag 2. september, og programlederne forteller blant annet at høstsesongen byr på store og små studio- og underholdningsoppgraderinger.

- Vi har blant annet kjøpt en ny skrivepult til Thomas, sier makkerne og ler.

- Og så har vi flere nye humortalenter som får plass til å utvikle seg i programmet. Vi gleder oss veldig til å vise fram det vi har, fortsetter Rønneberg.

- Drømmejobben

Etter godt over ti år med «Senkveld» er duoen på ingen måte lei av konseptet de leder hver fredag på TV 2.

- I alle jobber er det perioder som er litt tyngre enn andre, men vi har verdens beste jobb, det er det ingen tvil om. Vi skal holde på så lenge vi har det gøy, og kommer den dagen vi ikke trives overlates stolene til noen andre. Forhåpentligvis er det oss som tar den avgjørelsen, sier Rønneberg og gliser bredt.

<strong>PROFILENE:</strong> Mange av de kjente ansiktene som dukker opp på TV 2 denne høsten var tilstede under årets høstlansering i Bergen. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
PROFILENE: Mange av de kjente ansiktene som dukker opp på TV 2 denne høsten var tilstede under årets høstlansering i Bergen. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer

En lang rekke TV 2-ansatte, annonsører og profiler var samlet i Grieghallen i Bergen tirsdag da kanalen feiret starten på årets tv-høst.

Denne sesongen kjører TV 2 blant annet nye runder med seersuksessene «Jakten på kjærligheten», «Skal vi danse» og «Åsted Norge», men satser samtidig friskt med de ferske konseptene «The Stream» , «Rett fra hjertet».

Dette kommer på TV 2 i høst:

August:

«Krisemøte», «Humornieu», «Aktiv på dagtid», «God morgen Norge, «Hotel Cæsar», «Jakten på kjærligheten», «Åsted Norge», «Tid for hjem», «Helsekontrollen», «Budkrigen», «Matkontrollen», «TV 2 hjelper deg», «Live på direkten», «The Stream», «Skal vi danse», «God kveld Norge», «Rett fra hjertet», «Sølvrekka» og «Gylne tider».

RØRT TIL TÅRER: Da Mathea Lødemel (16) sang Ry Xs «Berlin» på en showcase for tre av verdens største plateselskap, ble det for mye for artistutviklerne Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg. TV 2 Vis mer

September:

«Kjære mamma», «Tenåringenes hemmelige liv», «Sexy på hundre minutter», «Rom 123», «Senkveld».

Oktober:

«Fjorden Cowboys», «Vårt lille land», «Farmen», «På tur med Dag Otto», «Best av de beste» og «Vårt lille land».

November:

«Iskrigerne», «Frikjent», «Reisen».

Ubestemt:

«Oslo brenner», «Petter Uteligger».

AVSLØRING: Første sesong av dramaserien «Frikjent» gjorde stor suksess. Se første smakebit fra oppfølgeren, som inneholder en stor avsløring. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer