Thomas og Harald snakker ut etter skjult kamera-stuntet som gikk galt: - Det som skjedde på Svinesund, slikt skal vi ikke gjøre

- Har alltid lagt stolthet i å lage et program som ikke sparker nedover, og plutselig gjorde vi nettopp det.

GLEDER SEG: Harald Rønneberg og Thomas Numme ser fram til sin 27. sesong med «Senkveld». Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
GLEDER SEG: Harald Rønneberg og Thomas Numme ser fram til sin 27. sesong med «Senkveld». Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har hatt bedre ideer enn stuntet på Svinesund. Så ærlig skal vi være, for vi har alltid lagt stolthet i å lage et program som ikke sparker nedover, og plutselig gjorde vi nettopp det, sier Harald Rønneberg og Thomas Numme til Dagbladet.

Tirsdag for en uke siden utga «Senkveld»-programlederne seg for å være tollere på Svinesund som en del av innspillingen av den kommende sesongen av TV 2-flaggskipet.

- La oss flate

- Vi hadde et godt samarbeid med Tolletaten, og det gikk fint lenge, men det var en jente som ble ganske opprørt, og det var ikke noe artig. Vi fikk svært dårlig samvittighet, la oss flate og beklaget, sier programlederne.

Under innspillingen ble blant annet en ung kvinne stoppet av Numme og Rønneberg. Hun var på vei over grensa fra Sverige, og under en «ransaking» av kjøretøyet tok de fram en kanne med en blank væske, som skulle etterlikne sprit, som de hadde plantet i bilen.

Kvinnen reagerte sterkt på stuntet.

27. sesong

- I etterpåklokskapens navn skulle vi gjort det annerledes, men sånt skjer. Vi treffer ikke hver gang, og «Senkveld» skal være positiv tv. Det som skjedde på Svinesund, slikt skal vi ikke gjøre, sier Rønneberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer