Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Thomas Seltzer blir pappa for første gang

Babylykke for «Trygdekontoret»-Thomas.

BLIR FORELDRE: Thomas Seltzer gleder seg til at han og forloveden Cecilie Caroline Waade snart får en liten sønn eller datter. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Thomas Seltzer gleder seg til at han og forloveden Cecilie Caroline Waade snart får en liten sønn eller datter. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Thomas Seltzer (47) - kjent fra bandet Turboneger og som programleder i «Trygdekontoret» på NRK - forbereder seg på å bli pappa for første gang.

Seltzer avslørte den glade nyheten på sin Facebook-side 1. april, men sier få dager senere til Se og Hør at det ikke er snakk om noen aprilspøk.

- Dette er helt sant og ikke noe kødd, sier han.

Fridde i Mellom-Amerika

Sist jul fridde Thomas til sin kjære Cecilie Caroline Waade (32) fra Trondheim.

Paret var på juleferie i Costa Rica i Mellom- Amerika, der surfeentusiasten har feriehus, da han ba om sin kjæres hånd. Under en middag med venner, gikk Thomas ned på kne og fridde.

– Jeg har vunnet i livets lotteri, fortalte Seltzer den gang til Se og Hør.

- IKKE APRILSNARR: Thomas Seltzer bekrefter både på Facebook og til Se og Hør at hans glade familienyhet ikke var en aprilsnarr. Faksimile: Facebook.
- IKKE APRILSNARR: Thomas Seltzer bekrefter både på Facebook og til Se og Hør at hans glade familienyhet ikke var en aprilsnarr. Faksimile: Facebook. Vis mer

Seltzer er kjent for sin replikk «Stay trygda» på slutten av hver episode av «Trygdekontoret». Nå gleder han seg til å bygge hus med sin kjære i Oslo-området.

– Jeg hadde ikke lyst på barn før. Men nå merker jeg at jeg har veldig lyst til å bli pappa.

Glemte å takke kjæresten

Thomas har vunnet flere priser for sin innsats i «Trygdekontoret». I 2012 glemte han imidlertid å takke kjæresten, da han vant «Gullruten» i klassen «årets programleder».

- Jeg tenkte egentlig ingen ting, jeg har jo ikke bidratt så mye med å lage programmet, sa Cecilie humoristisk til Seoghør.no året etter.

- Jeg visste ikke jeg skulle vinne sist, og det var masse folk jeg glemte. Man blir litt tom innvendig, forklarte Seltzer.

Men da Gullruten-showet begynte fikk «Trygdekontoret»-programlederen en ny sjanse til å takke kjæresten fra scenen, for også det året vant han pris for «Årets programleder.»

- Jeg vil også takke min kjæreste Cecilie, sa han fra scenen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media