«The Voice»:

Thomas vant «The Voice»

Norges nye stjerne sang publikum i senk.

SEIER: Thomas Løseth stakk av med seieren i årets sesong av «The Voice» på TV 2. Foto: TV 2
SEIER: Thomas Løseth stakk av med seieren i årets sesong av «The Voice» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en spennende sesong av årets «The Voice» på TV 2 var det Thomas Løseth og mentor Lene Marlin som lørdag kveld stakk av med seieren.

Forrige uke ble det klart at de fire deltakerne Sebastian James (27), Thomas Løseth (29), Agnes Stock (23) og Andrea Santiago Stønjum (16) skulle knive om serien. Øyvind Mund ledet seerne gjennom programmet.

Da Løseth og Stønjum kom videre til superfinalen før «21-Nyhetene» på TV 2, fikk seerne et ufrivillig opphold fra den spennende finalen i en halvtimes tid.

Da superfinalen startet opp igjen, møttes de to kandidatene til duell. Mens Thomas Løseth leverte en sterk utgave av «With or Without You» av U2, sjarmerte Andrea Santiago Stønjum publikum med en rå utgave av Pinks «Try».

- Jeg liker hvordan du har sett deg selv og ditt eget artisteri. Den artisten du er tror du på, og det er den vi trenger på scenen, fortalte sa mentor Yosef Wolde-Mariam om Stønjums opptreden

- Det å ta det så nært og de nedepartiene, og så bare drar du på på ekte Thomas-vis. Det er så bra. Du har en sånn magisk stemme, og jeg bøyer meg i alt, sa mentor Lene Marlin om Løseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer