Ti år siden Anna Nicole Smiths død: Slik forblir hun en av Hollywoods mest beryktede kvinner

Penger, glamour, skandaler og tragedie.

VERDENSBERØMT: Anna Nicole Smith var et yndet objekt i kjendisverdenen før hun døde brått i 2007. Her fra 1995. Foto: NTB Scanpix
VERDENSBERØMT: Anna Nicole Smith var et yndet objekt i kjendisverdenen før hun døde brått i 2007. Her fra 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det var en nesten endeløs rekke av grunner til at folk lot seg fascinere av Anna Nicole Smith. Her gikk penger, glamour, skandaler og tragedie hånd i hånd, forteller Ingeborg Heldal, utviklingsredaktør i Aller Media, til Dagbladet.

I år er det hele ti år siden den skandaleomsuste nakenmodellen og skuespilleren Anna Nicole Smith ble funnet død, bare 39 år gammel.

8. februar 2007 kollapset Smith på et hotell i Florida. Hun ble funnet livløs på gulvet av en sykepleier, men livet sto ikke til å redde. 39-åringen våknet aldri opp igjen, og ble erklært død på sykehuset en knapp time seinere.

Farskapskrangel

Obduksjonsrapporten viste at 39-åringen hadde ni ulike stoffer i blodet da hun døde.

Den dødelige dosen inneholdt blant annet metadon, blandet med slankemiddel og sovepiller. Selv om det lenge ble spekulert på om Smith tok sitt eget liv, konstaterte legene at dødsfallet var en ulykke.

Nyheten om Anna Nicoles altfor tidligere bortgang rystet Hollywood, og skulle skape overskrifter i lang tid. Og her gjelder det å holde tunga rett i munnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer