Kronprinsesse Victoria og prins Daniel:

Ti år skiller disse bildene

I år er det ti år siden kronprinsesse Victoria og prins Daniel av Sverige ble forlovet.

FORLOVET: I dag er det ti år siden forlovelsen mellom kronprinsesse Victoria og prins Daniel ble annonsert. Foto: NTB Scanpix / Linda Broström, Det svenske kongehuset
FORLOVET: I dag er det ti år siden forlovelsen mellom kronprinsesse Victoria og prins Daniel ble annonsert. Foto: NTB Scanpix / Linda Broström, Det svenske kongehuset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

24. februar er en spesiell merkedag for kronprinsesse Victoria (41) og prins Daniel (45) av Sverige. Det er nemlig den datoen forlovelsen mellom de to ble kjent for folket, og i år er det hele ti år siden den gledelige nyheten kom.

Selve frieriet hadde allerede funnet sted i en romantisk setting ved kjærlighetsstien på Drottningholms slott. Da forlovelsen ble kjent sa Daniel følgende til Expressen:

- Det var en herlig, solfylt dag. Isen knirket, slik den gjør på Drottningholm i blant. Det var en fantastisk stemning, men jeg var litt nervøs. Jeg håpet jo på et ja, men jeg var ikke helt sikker.

Det kongelige bryllupet sto året etter, og i 2012 ønsket paret sitt første barn, prinsesse Estelle (7), velkommen til verden. I 2016, ble prins Oscar (2) født.

I anledning tiårsjubileet for annonseringen av forlovelsen, har det svenske kongehuset nå delt et nytt bilde av Victoria og Daniel. Bildet ble ifølge Expressen tatt i fjor, og det kongelige paret ser minst like forelsket ut som det de gjorde i 2009.

Møttes på treningssenter

Victoria og Daniels historie startet da kronprinsessen begynte på treningssenteret Master Training i Stockholm. Victoria fikk innehaveren av gymmen, Daniel Westling, som trener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer