Pussycat Dolls:

Tidligere medlem kaller jentegruppa «prostitusjonsring»: - Måtte ligge med dem man ble bedt om å ligge med

Pussycat Dolls-grunnleggeren avviser påstandene fra Kaya Jones på det sterkeste.

GROVE ANKLAGER: Artist og modell Kaya Jones (t.h.), som var med i The Pussycat Dolls en periode på starten av 2000-tallet, retter nå grove anklager mot sjefene bak gruppa. Til ventre sees tidligere frontfigur Nicole Scherzinger under en konsert i 2008. Foto: NTB scanpix
GROVE ANKLAGER: Artist og modell Kaya Jones (t.h.), som var med i The Pussycat Dolls en periode på starten av 2000-tallet, retter nå grove anklager mot sjefene bak gruppa. Til ventre sees tidligere frontfigur Nicole Scherzinger under en konsert i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter at The New York Times nylig publiserte sin avsløring av filmprodusent Harvey Weinstein (65), har en rekke kvinner stått fram og fortalt om angivelig sextrakassering og overgrep fra Weinsteins hånd.

Weinstein-skandalen har fått en rekke negative konsekvenser for filmmogulen selv, og i tillegg har saken ført til en dominoeffekt, der stadig flere påståtte tilfeller av overgrep og trakassering kommer fram i lyset.

Nå har et tidligere medlem av den amerikanske jentegruppa The Pussycat Dolls gått ut med lignende anklager mot lederne av gruppa.

Kaya Jones (33), som var med i The Pussycat Dolls fra 2003 til 2005, sammenligner gruppa med en «prostitusjonsring» og kommer med en rekke grove påstander på Twitter.

- En prostitusjonsring

En rekke medier har omtalt anklagene fra Jones de siste dagene, deriblant The Telegraph.

Jones ble med i The Pussycat Dolls før hun hadde fylt 20 år, og valgte å forlate gruppa før debutalbumet ble sluppet i 2005.

Hun hevder nå at flere sjefer i bransjen utnyttet medlemmene i gruppa, at de ble misbrukt og presset til å «ligge med dem de ble bedt om å ligge med».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer