«Paradise Hotel» 2018:

Tidligere «Paradise»-vinnere: Dette bør finalistene gjøre med kula

«Paradise Hotel»-profilene gir sine tips og råd til årets finalister.

GIR SINE RÅD: Felles for Aurora Gude, Tina Skovdal og Eileen Eriksen er at samtlige har stått i en finale i «Paradise Hotel» tidligere. Nå deler de sine erfaringer, og forteller samtidig hva de mener kveldens finalister bør gjøre. Foto: TV3 / Se og Hør
GIR SINE RÅD: Felles for Aurora Gude, Tina Skovdal og Eileen Eriksen er at samtlige har stått i en finale i «Paradise Hotel» tidligere. Nå deler de sine erfaringer, og forteller samtidig hva de mener kveldens finalister bør gjøre. Foto: TV3 / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld er det endelig duket for en uhyre spennende finale i «Paradise Hotel». Dermed vil det store spørsmålet om hvorvidt kula kommer til å bli sluppet, eller ei, endelig bli besvart.

I løpet av hele ti sesonger med det skandaleombruste realityprogrammet, har det hittil blitt kastet bare tre kuler i bakken.

Blant dem som skal ha æren for de respektive sjokkøyeblikkene er Aurora Gude (25), Vida Lill Gausemel Berge (27) fra sesong fire, samt Martine Lunde (22) fra sesong ni.

Dagbladet har snakket med flere av dem som har stått i en finale tidligere. Nå gir de sine tips og råd til årets «Paradise»-finalister i forkant av den spennende seremonien.

Tidenes øyeblikk

Det var i 2014 at Aurora Gude karret seg hele veien fram til finalen og sørget for et av tidenes mest nervepirrende «Paradise»-øyeblikk. I troskapstesten mot Nicolai Bennis, slapp begge kula helt likt. Seansen måtte studeres i sakte film, og etter hvert ble det klart at Gude hadde sikret seg seieren på hengende håret.

Når Dagbladet tar en prat med henne i dag, angrer hun ikke på valget hun gjorde for fire år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer