Jeff Lowe:

«Tiger King»-profil hastet til sykehus

- Jeg trodde han døde i armene mine, sier kona.

TIL SYKEHUS: Jeff Lowe ble funnet bevisstløs av kona. Foto: Netflix
TIL SYKEHUS: Jeff Lowe ble funnet bevisstløs av kona. Foto: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeff Lowe (53) er blant personene tv-seerne fikk bli kjent med i Netflix-suksessen «Tiger King». Han kom inn i serien som den litt tvilsomme partygutten, som seinere tok over dyrehagen til Joe Exotic.

Fredag kveld melder TMZ at Lowe ble fraktet til sykehus tidligere denne måneden, noe kona Lauren bekrefter overfor tabloidavisa. Tv-profilen skal ha fått hjerneslag og ble funnet bevisstløs på et kasino i Oklahoma.

- Jeg trodde han døde i armene mine, sier kona, som legger til at han raskt ble fraktet til sykehus via luftambulanse.

Lauren hevder videre at noen skal ha forsøkt å dope ned ektemannen, men at legene foreløpig ikke skal ha funnet årsaken til hjerneslaget.

Flere tester skal heller ikke ha gitt utslag på at noe uvanlig ble funnet i blodet til Lowe. Etter tre dager på sykehus skal tv-profilen nå være hjemme igjen, men skal ifølge kona slite med koordinasjon og taleevnen.

- Vi er forberedt

Jeff Lowe kom inn i «Tiger King» tilsynelatende som en reddende engel, som skulle få GW Zoo og Joe Exotic ut av pengeproblemene. Det viste seg derimot at han ikke hadde rent mel i posen (han heller), og han ender opp med å være én av dem som sørger for å få Exotic bak murene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer