Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tiger Woods legger seg flat etter arresten: - Jeg forstår hvor alvorlig det er

- Det var ikke alkohol involvert, sier golfstjerna.

BEKLAGER: Tiger Woods legger seg flat etter at han natt til mandag ble arrestert for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Foto: AP Photo / Seth Wenig / NTB scanpix
BEKLAGER: Tiger Woods legger seg flat etter at han natt til mandag ble arrestert for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Foto: AP Photo / Seth Wenig / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag morgen ble den amerikanske golfstjerna Tiger Woods (41) arrestert for kjøring i påvirket tilstand.

- Ikke alkohol

ARRESTERT: Tiger Woods ble tatt for kjøring i påvirket tilstand. Selv hevder han det var medisinene som var årsaken. Video: CNN. Vis mer Vis mer

Han ble løslatt igjen mandag formiddag.

- Jeg forstår hvor alvorlig det jeg gjorde er og jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Jeg ønsker at folk skal vite at det ikke var noe alkohol involvert. Det var en uventet reaksjon på foreskrevne medisiner. Jeg visste ikke at medisinblandingen påvirket meg så sterkt, heter det i en uttalelse fra Woods, gjengitt av USA Today.

- Til min familie, mine venner og mine fans ønsker jeg å unnskylde med hele mitt hjerte. Jeg forventer mer av meg selv. Jeg vil gjør alt som står i min makt for å sørge for at dette aldri skjer igjen.

Tiger Woods anses som tidenes beste golfspiller, men han har ikke konkurrert i noen turneringer i det siste.

Blant annet har han slitt mye med en vond rygg og har vært gjennom fire ryggoperasjoner de siste åra.

- Skal spille golf igjen

I april ble idrettsstjerna operert i ryggen nok en gang, i en operasjon som ble omtalt som vellykket. Da fortalte 41-åringen at han ikke hadde noen planer om å pensjonere seg med det første.

- Jeg skal uten tvil spille profesjonell golf igjen, sa han, ifølge ESPN.

Men Woods er ikke helt ukjent med utenomsportslige presseoppslag.

I 2009 kjørte han på en brannhydrant og krasjet i et tre. Samme år ble det også avslør at han hadde vært uto med en lang rekke kvinner.

Han var på det tidspunktet gift med den svenske modellen Elin Nordegren, et ekteskap som havarerte i kjølvannet av utroskapet.

Skandalen sendte Woods inn til behandling for sexavhengighet og golfkarrieren ble satt på vent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!