Antwain Fowler:

TikTok-sensasjon (6) er død

Den seks år gamle internett-sensasjonen Antwain Fowler har gått bort.

I SORG: Mora delte nylig sin sorg på Instagram, etter at hennes sønn har gått bort. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Foto: Gofoundme
I SORG: Mora delte nylig sin sorg på Instagram, etter at hennes sønn har gått bort. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Foto: Gofoundme Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 gikk seks år gamle Antwain Fowler viralt på TikTok, etter videoen med navnet «Hvor skal vi spise hen?».

Den har blitt delt utallige ganger på det sosiale mediet, og på Instagram har videoen over 800 000 visninger.

Søndag delte imidlertid mora den triste nyheten gjennom sin Instagram-konto: Sønnen Antwain har gått bort.

«Smerten i hjertet er som ingen annen. Min kjære baby, kom tilbake», skriver mora i Instagram-innlegget.

Saken ble først omtalt av The Independent.

«Monogene autoimmune»

Dødsårsaken til gutten er ennå ikke kjent, men seksåringen ble som spedbarn diagnostisert med «Monogene autoimmune». Det er en tilstand som karakteriseres av kronisk diaré og vekttap, ifølge Den norske legeforeningen.

Hos barn forekommer tilstanden som følge av en immunologisk ubalanse eller immunsviktrelatert syndromtype, som vil si at kroppen ikke produserer egne antistoffer.

«Antwain har gjennomgått over 25 operasjoner. Som vanlige spedbarn klarte ikke Antwain å drikke melk eller spise fast føde i løpet av sin tidligere barndom», skriver familien, ifølge Antwain sin Gofoundme side.

STILLES TIL VEGGS: Overlege ved Ahus, Ole Kristian Fossum, stiller statsminister Jonas Gahr Støre til veggs med bønn om nasjonale tiltak. Video: Edward Stenlund Vis mer

De forteller videre at det har vært en kamp som foreldre å se barnet sjonglere fram og tilbake mellom hjem og sykehus.

Gikk viralt

Da Antwain gikk viralt på TikTok, hadde lungen hans nylig kollapset som følge av lungebetennelse, ifølge The Independent.

- Fra det øyeblikket Antwain ble skrevet ut fra sykehuset, ønsket han å vite én ting: «Hvor vi skal spise hen?» - noe hele verden tar seg i å spørre ganske ofte, skriver familien på Gofoundme.

Mange knuste hjerter preger kommentarfeltet på Instagram-posten til mora, og over 40 000 mennesker sender sine kondolanser etter seksåringens bortgang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer