Gabriel Salazar:

TikTok-stjerne (19) døde i bilulykke

Gabriel Salazar mistet livet etter å ha blitt jaktet på av politiet.

OMKOM: 19 år gamle Gabriel Salazar døde i helga etter å ha blitt jaktet på av poliet: Foto: Instagram / Gabenotbabee
OMKOM: 19 år gamle Gabriel Salazar døde i helga etter å ha blitt jaktet på av poliet: Foto: Instagram / Gabenotbabee Vis mer
Publisert

TikTok-stjerna Gabriel Salazar er død. Han ble bare 19 år gammel, og mistet livet i en bilulykke natt til søndag etter å ha blitt jaktet på av politiet.

Det bekrefter amerikansk politi overfor nettstedet People.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Braste inn i en grøft

Ifølge lensmannskontoret i Zavala County skal alt ha startet med en oppringning fra politiet i Crystal City som dreide seg om en trafikkstans som involverte en bil av merket Chevrolet Camaro. Hendelsen skal ha ført til at politiet tok opp jakten på bilen.

Politiet skal ha brukt flere metoder for å få stanset kjøretøyet, men mislyktes. People får bekreftet at det var Salazar som kjørte Camaroen nordover på motorvei 83, at han kjørte av veien og braste inn i en grøft.

Bilen skal ha truffet en rekke trær og rullet rundt, før den tok fyr. Ifølge politiet skal Salazar, samt tre andre passasjerer, alle ha blitt erklært døde på stedet.

Salazar har på sin TikTok-konto Gabenotbabe over én million følgere. Der postet han i første rekke leppesynkroniserende videoer og sketsjer, skriver Houston Chronicle.

Poserte ved bil

Hans siste Instagram-innlegg ble postet på lørdag. Der poserer han ved en bil.

Den avdøde 19-åringens nære og kjære skriver på GoFundMe, en nettside opprettet for å få støtte til kostnader rundt begravelsen, at de ikke vil gå inn på detaljene rundt ulykken fordi «det er så tøft å i det hele tatt snakke om smerten de opplever rundt dødsfallet».

«Gabriel elsket familien sin og hang alltid rundt med sin søster og lillebror. Han kom alltid med en stor klem og et like stort smil, og familien hans vil aldri glemme disse varme øyeblikkene. Han var utrolig morsom, alltid i godt humor og elsket sarkasme. Jeg kan ikke engang tro at jeg sitter og skriver dette», skriver Chris Vasquez, som har opprettet pengeinnsamlingen.

Han fortsetter:

«Ord kan ikke engang beskrive sorgen vi alle føler etter å ha mistet Gabriel. Din familie og dine venner vil savne deg».

GULLHÅR: Den meksikanske rapperen Dan Sur hevder han har operert inn gullkjeder som hår Video: TikTok / Dan Sur. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

Salazars søster, Dana, har også postet flere hyllester av sin bror på sosiale medier.

«Jeg elsker deg, Gabe. Uansett hvor mye vi kranglet, så var du aldri i tvil om hvor glad jeg var i deg. Du vil bo i hjertet mitt for alltid», skriver hun under en rekke barndomsbilder av søskenflokken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer