Steven Hull Raley:

TikTok-stjerne døde

Ble bare 52 år gammel.

DØDE: TikTok-stjerna Steven Hull Raley døde tirsdag forrige uke. Foto: Skjermdump fra TikTok
DØDE: TikTok-stjerna Steven Hull Raley døde tirsdag forrige uke. Foto: Skjermdump fra TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Steven Hull Raley, bedre kjent som «Pissed off Trucker» på TikTok, døde i en bilkrasj tirsdag forrige uke. Han ble 52 år gammel. Det melder en rekke amerikanske medier, deriblant The Kansas City Star.

Bare timer før den tragiske hendelsen fant sted, la han ut sin aller siste video på TikTok. Der fortalte han følgerne sine om det eneste ønsket han hadde tidligere den dagen.

- Alt jeg bryr meg om er å komme meg hjem ... det er det jeg bryr meg om mer enn noe annet, sa lastebilføreren fra Alabama.

Ifølge avisa kjørte Raley en mindre lastebil, da han kjørte av motorveien og gjennom et gjerde. Lastebilen fortsatte i ytterligere 2,4 kilometer før den krasjet tilbake gjennom gjerdet, krysset begge sider av motorveien, og til slutt stoppet i en nærliggende grøft.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

TikTok-stjerna, som skal ha hatt på seg sikkerhetsbelte, ble fraktet til legevakta etter ulykken, hvor han seinere ble erklært død.

Nå hjelper Truckers Final Mile, en organisasjon som jobber for å gjenforene lastebilfører-familier i krisetider, med å ta imot donasjoner på vegne av Raleys familie. Dette for å bidra til å få ham hjem til Birmingham i Alabama, hvor han skal gravlegges.

Etter nyheten om Raleys død, sendte flere følgere sine kondolanser i kommentarfeltet under den siste videoen hans, skriver E! News.

«Nå er ditt hjem med vår himmelske Fader, bror. Du vil virkelig bli savnet», skrev en følger.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

«Å lastebilsjåføren, dette er en vanskelig en. Du var virkelig en fantastisk mann! Du er hjemme nå. Hvil i fred», kommenterte en annen, mens en tredje fulgte opp:

«Jeg har akkurat hørt nyhetene og jeg er så knust. Takk for alle dine positive ord gjennom åra. Jeg kommer til å savne deg så mye. Hvil i fred, mann».

Tidligere har Raley delt med følgere sine at kona og barna var de som sto han nærmest hjertet og motiverte han i livet. På plattformen la han ofte ut videoer om sikkerhetstips og leksjoner for lastebilsjåfører, men også for andre sjåfører på motorveiene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer