Estefania Tefi Pessoa på Dune-premiere

TikTok-stjerne innrømmer kjoletabbe

Influenser Tefi Pessoa (31) med superblemme på den røde løperen. Klarer du å se feilen?

KJOLEBLEMME: Influenseren Tefi Pessoa (31) troppet opp på den røde løperen i en eksklusiv fløyelskjole designet av Silvia Astore. Det var bare et problem ... Foto: David Fisher / Shutterstock / Scanpix
KJOLEBLEMME: Influenseren Tefi Pessoa (31) troppet opp på den røde løperen i en eksklusiv fløyelskjole designet av Silvia Astore. Det var bare et problem ... Foto: David Fisher / Shutterstock / Scanpix Vis mer
Publisert

TikTok-stjerna Estefania «Tefi» Pessoa (31) har gått viralt med sin innrømmelse etter at hun tabbet seg ut på den røde løperen.

Flausen skjedde under filmen «Dune» sin premiere i Storbritannia.

Ved siden av å presentere kjendissladder for InStyle magazine på deres TikTok-konto, er Pessoa kjent som influenser.

Hun har over en million TikTok-følgere på sin egen konto der hun deler innsikt og nyheter fra kjendisenes verden.

På «Dune»-premieren intervjuet hun stjerner som Jason Momoa og Zendaya på vegne av Warner Bros., og delte deretter intervjuene på sosiale medier, skriver Insider.

Gikk kledd feil

Hun gikk kledd i en kjole fra Silvia Astore som var spesialdesignet for luksusmerket Annie's Ibiza.

Kjolen var i fløyel som gikk helt ned til gulvet, og hadde en høy utringning. I tillegg hadde den et rundt hull i lårhøyde som avslørte noe bar hud.

DRASTISK VALG: Sesong 3 av «Funkyfam» er i gang, og til oss kan Jørgine Vasstrand avsløre et drastisk valg de har bestemt seg for. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Da premieren var vel over, avslørte imidertid Pessoa at hun hadde tatt på seg den eksklusive kjolen helt feil.

- Jeg friker ut!

I innlegg postet både på Instagram og TikTok fortalte 31-åringen at hun først etter premieren fant ut at hun skulle hatt beinet sitt gjennom hullet.

- Takk for støtten. Jeg friker ut, fordi jeg nettopp fant ut at det var meningen at beinet mitt skulle gått gjennom det dumme, jævla hullet, sier hun i videoen - og tar seg tydelig pinlig berørt til ansiktet.

- Jeg var på den røde løperen. Jeg ante det ikke. Hvorfor klarer jeg ikke å kle på meg? Jeg er voksen! Jeg kunne sunket i jorda, sier hun.

Pessoas TikTok-innrømmelse er i skrivende stund sett av 3,5 millioner.

RIKTIG KLEDD: Slik skulle Pessoa egentlig ha sett ut på den røde løperen. Foto: Skjermdump / TikTok
RIKTIG KLEDD: Slik skulle Pessoa egentlig ha sett ut på den røde løperen. Foto: Skjermdump / TikTok Vis mer

Pessoa er åpenbart flau over kjoletabben. På Instagram skriver hun at hun trodde at det runde hullet i kjolen skyldtes at den var «futuristisk» - og hun ber om unnskyldning til Annie's Ibiza for å ha brukt den helt feil.

- Jeg vil bare unnskylde for dette. Jeg vet at jeg klarer å kle på meg, hvis dere bare kan gi meg en sjanse til, sier hun - og avslutter med å flire av et bilde som viser hvordan kjolen egentlig skulle ha sett ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer