Tiktok-stjerne Zoe Laverne

TikTok-stjerne sjokkerer: Ville selge babybilder

Influenseren skal ha tilbudt følgerne «eksklusive bilder» av babyen mot betaling.

NYBAKT MOR: Tiktokeren Zoe Laverne fødte i helga. Nå kritiseres hun for at hun skal ha forsøkt å selge «eksklusive bilder» av seg selv og babyen. Foto: Instagram / @zoexlaverne
NYBAKT MOR: Tiktokeren Zoe Laverne fødte i helga. Nå kritiseres hun for at hun skal ha forsøkt å selge «eksklusive bilder» av seg selv og babyen. Foto: Instagram / @zoexlaverne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det stormer rundt den amerikanske Tiktokeren Zoe Laverne (20), etter at hun angivelig skal ha lagt ut bilder av sin nyfødte baby til salgs.

For få dager siden fødte 20-åringen sitt første barn, og valgte å annonsere nyheten i en Instagram-post som seinere er blitt slettet, skriver Insider.

- Emersyn er her! Klikk på linken i bioen for mer eksklusive bilder, skrev Laverne.

Kunne kjøpe tilgang

Dersom man fulgte lenken kom man til ei side laget på en plattform der det er mulig for influensere å selge utvalgt innhold til fans.

«Møt Emersyn», het et av valgene inne på plattformen.

Emersyn er altså navnet på babyen hennes. Klikket man seg inn videre her, fikk man opp en nyere post på sosiale medier som viste bilder av babyen hennes - uten å ta betaling.

Men ifølge en skjermdump som internettreporteren Def Noodles har lagt ut, har ikke disse bildene av babyen alltid ligget ute.

Skjermdumpen viser nemlig at Laverne først tilbød fans å kjøpe tilgang til «noen av våre første bilder sammen» for 15 dollar, eller 130 kroner.

Får kritikk

I kommentarfeltet på Twitter får den unge Tiktokeren gjennomgå. Flere har kritisert henne for å ville tjene penger på babyen. Andre kan ikke forstå hvem som ville betalt penger for å se bilder av en annen persons baby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer