Selena Gomez:

Til Dagbladet: - Det formet meg

Selena Gomez ble borte fra tv-skjermen. Nå gjør hun comeback og forteller hvorfor til Dagbladet.

DISNEY-STJERNE: Selena Gomez mener Disney formet henne som person, men de siste åra har hun vært borte fra tv-skjermen. Foto: Reuters/NTB
DISNEY-STJERNE: Selena Gomez mener Disney formet henne som person, men de siste åra har hun vært borte fra tv-skjermen. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er snart gått ti år siden Hollywood-stjerna og artist Selena Gomez (29) ga seg i Disney-serien «Wizards of Waverly Place», hvor hun spilte Alexandra Russo - en av hovedkarakterene.

Siden har hun gjort stor suksess som artist, men på TV-fronten har det vært knusk stille.

For kort tid siden skrev blant andre Page Six at hun hadde sagt at hun signerte bort livet sitt til Disney som barn, uten at det tydelig kom fram hva hun egentlig la i disse orda.

- Mer enn stolt av det

Det kom kanskje derfor overraskende på fansen da det nylig ble kjent at hun nå returnerer til Disney Plus i den splitter nye komiserien «Only Murders in the Building». Med seg på laget har hun de to stjernene Steve Martin (76) og Martin Short (71).

TRIO PÅ SKJERMEN: Selena Gomez, Steve Martin og Martin Short i den kommende komiserien. Foto: Splash News/NTB
TRIO PÅ SKJERMEN: Selena Gomez, Steve Martin og Martin Short i den kommende komiserien. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Du sa nylig at du signerte bort livet til Disney i ung alder, og det er lenge siden du var med på et TV-show. Hadde du noen reservasjoner for å returnere til tv etter oppveksten i Disney Channel?

- Definitivt ikke, svarer Selena Gomez til Dagbladet, og fortsetter:

- Jeg så etter et nytt show å gjøre nå, og uansett så er jeg mer enn stolt over arbeidet jeg gjorde med Disney. Det formet meg på en måte.

Steve Martin tar også den unge stjerna i forsvar, og påpeker at sitatet hun hadde gitt tidligere ble sagt på en morsom, spøkefull måte, men at det ble misforstått i den aktuelle overskriften.

MIMER?: Flere anklager stjerna for ikke å synge, men mime på scenen. Video: ABC / CNN / Foto: Chelsea Lauren/rex/shutterstock Vis mer

Gomez selv konstaterer at hun føler seg heldig og sier at hun ikke kunne vært gladere over å få være en del av den kommende serien, som handler om tre true crime-entusiaster som plutselig befinner seg midt i en forbrytelse.

- Jeg føler meg så glad og føler dette vil være en god timing for en slik serie - den vil få folk til å føle seg bra. Det er interessant og rett og slett morsomt, mener hun.

- Måtte ikke tenke to ganger

På spørsmål fra Dagbladet om hvorfor hun omsider, etter som nevnt nesten ti år, returnerer til en tv-serie, forklarer 29-åringen at hun sa ja til rollen fordi hun ønsket å spille mot Steve Martin og Martin Short.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: «Hannah Montana» herjet på Disney Channel for nesten ti år siden, nå er en av stjernen nesten ikke til å kjenne igjen. Video: Se og Hør Vis mer

- Og det var noe jeg ville gjøre. Jeg visste ikke hva det neste ville bli for meg, for å være helt ærlig, og jeg ville at det skulle være noe som appellerer til et eldre publikum, samtidig som søstera mi kan se på. Dette var ikke noe jeg måtte tenke to ganger på - jeg var skikkelig spent, svarer hun, og fortsetter:

- Jeg vil også si at det var et pluss å jobbe med to komilegender. Jeg ble konstant underholdt og lo hele tida. Men også crewet - det var fint å se Steve og Marty gjøre alle glade. Det var alltid gøy.

29-åringen innrømmer riktignok at det var dager hvor det var seriøst eller de var trøtte, men måtte få jobben gjort. Men 90 prosent av tida var det bare moro, mener hun.

«Lose You To Love Me»-sangerens avgjørelse om å takke ja til serien ble nok også lettere av at hun privat er stor fan av true crime-serier.

- Jeg elsker mysterier og har sett mange serier. Da jeg var yngre dro jeg til crime con, som er det samme som comic con, bare for dem som liker true crime. Jeg er definitivt fan av det, forteller hun, og legger til at hun mer enn gjerne er klar for en sesong to dersom det blir tilfellet.