French Montana og Khloé Kardashian:

Til Dagbladet: - Khloé er den beste

Rapperen letter på sløret om forholdet til eksen.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at «Keeping Up With the Kardashians»-stjerna Khloé Kardashian (37) har hatt et trøblete kjærlighetsliv, med opp- og nedturer nærmest rundt hvert hjørne.

Tidligere har hun vært i forhold med den tidligere basketspilleren Lamar Odom (42), som hun giftet seg med i 2009. De seneste årene har hun vært i et av-og-på-forhold med basketspilleren Tristan Thompson (30) - med alle skandaler det har ført med seg.

Kort tid etter at hun skilte lag med Odom, i 2013, ble hun observert med rapperen French Montana (37). Romanseryktene begynte raskt å svirre, og våren 2014 valgte de å innlede et forhold.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Samme høst ble det imidlertid kjent at Kardashian hadde valgt å avslutte forholdet med rapperen, og de skilte dermed lag.

Nå, i et nytt intervju med Dagbladet, kan det imidlertid virke som det fremdeles er god stemning mellom eksene.

- Fantastisk person

I forbindelse med at rapperen har sluppet musikkvideo til sangen «I really don't care», får nemlig Dagbladet muligheten til å spørre verdensstjerna om hva slags forhold det tidligere paret har til hverandre i dag.

- Hvordan er forholdet ditt til Khloé Kardashian i dag?

- Vi er venner. Khloé er den beste, og hun er en fantastisk person. Vi vil alltid være venner.

EKSER: Khloé Kardashian og French Montana hadde et kort og godt forhold i 2014. Nå røper rapperen til Dagbladet at de fremdeles har kontakt. Foto: Ethan Miller / Getty Images /AFP /NTB
EKSER: Khloé Kardashian og French Montana hadde et kort og godt forhold i 2014. Nå røper rapperen til Dagbladet at de fremdeles har kontakt. Foto: Ethan Miller / Getty Images /AFP /NTB Vis mer

- Vi har fortsatt kontakt, definitivt, legger han til, uten å utbrodere noe nærmere.

Han kan også avsløre overfor Dagbladet at han i dag er en singel mann. Det er dermed ikke helt utenkelig at de to eksene finner tilbake til hverandre en gang i framtida. Det kan imidlertid hende det forblir en ønsketenking.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Skrøt av eksen

Dette er ikke første gang rapperen har åpnet seg om eksen. I et intervju med Haute Living i 2019 skrøt nemlig 37-åringen av Kardashian.

- Jeg føler vi hadde et skikkelig bra forhold. Det var ikke noe dårlig blod. Ingen gjorde noe mot den andre som gjorde at vi ikke kunne komme oss ut av det som venner.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Rapperen var heller ikke i tvil om at dette ikke bare var en rask flørt. Han konstanterte at kjærligheten han og Kardashian-søstera hadde var ekte.

- Når kjærligheten er slik som vår var, kommer kjærligheten til å forbli slik, fastslo han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer