Charli D'Amelio:

Til Dagbladet: - Må beskytte dem

Charli D'Amelio tok verden med storm over natta. Siden har livet hennes og familiens aldri vært det samme.

NYE STJERNER: Charli og Dixie D'Amelio har tatt verden med storm det siste året. Foto: Frank Micelotta / Hulu / PictureGroup / Shutterstock / NTB
NYE STJERNER: Charli og Dixie D'Amelio har tatt verden med storm det siste året. Foto: Frank Micelotta / Hulu / PictureGroup / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er få som har fått sin plass på stjernehimmelen så raskt som TikTok-stjerna Charli D'Amelio (17). Hun bærer tittelen som «dronninga av TikTok», og følges av svimlende 124,4 millioner i skrivende stund.

Som om ikke det er nok, vokser følgerskaren hennes i rekordfart.

Den enorme suksessen, som starta med dansevideoer fra pikerommet, har nådd hele verden, og for kort tid siden fikk hun sin egen realityserie, «The D'Amelio Show».

Her følger man 17-åringen tett, men også søstera hennes Dixie (20) og foreldrene Heidi (49) og Marc (52), som naturligvis også nyter godt av Charlis suksess.

De er kanskje ikke like store stjerner som henne, men det er liten tvil om at også de har fått stjernestatus i løpet av det siste halvannet året. Dixie har blant annet gitt ut flere låter.

I forbindelse med familiens tv-serie, som i Norge sendes på Disney plus, fikk Dagbladet mulighet til å intervjue firkløveren.

- Lærer mens vi går

På spørsmål om hvordan livet har endret seg fra at folk begynte å legge merke til dem og følgerskaren vokste, til i dag hvor de har bosatt seg i Los Angeles og er på kjendisfester, legger ikke Charli skjul på at mye har skjedd.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer