Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Til retten etter boligkjøp

Krever prisavslag og erstatning.

TIL RETTEN: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TIL RETTEN: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forloveden Stian Lauritzen (33) går til sak mot tidligere huseier, i tillegg til tre forsikringsselskaper etter huskjøp.

Det melder VG.

Skadeoppgjørsselskapet Claims Link representerer motparten, og overfor VG bekrefter leder for prosedyreteamet i Claims Link, Elizabeth Danielsen Borgen, at saken gjelder prisavslag og erstatning etter boligkjøp.

Ifølge avisa er saken berammet til 10. og 11. mai i Aust-Agder tingrett.

Dagbladet har hittil ikke lykkes i å få en kommentar fra Tiril Sjåstad Christiansen. Dagbladet har vært i kontakt med parets advokat Anne-Marie Varen, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til saken.

Det var i fjor sommer det ble kjent at paret hadde gått til innkjøp av et hus i Grimstad. Lauritzen, som for øvrig er fra Grimstad, har tidligere røpet overfor Agderposten at huskjøpet var spontant, og at det er et gammelt hus med en stor hage.

«Det ble ikke mange år i dette fantastiske huset, men når du er to av Norges mest spontane mennesker, med maur i ratatta, så må man bare lytte til kroppen som nå roper GRIMSTAD», skrev 25-åringen på Instagram, da de avslørte at de skulle forlate hovedstaden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer