Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Til retten etter boligkjøp

Krever prisavslag og erstatning.

TIL RETTEN: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TIL RETTEN: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forloveden Stian Lauritzen (33) går til sak mot tidligere huseier, i tillegg til tre forsikringsselskaper etter huskjøp.

Det melder VG.

Skadeoppgjørsselskapet Claims Link representerer motparten, og overfor VG bekrefter leder for prosedyreteamet i Claims Link, Elizabeth Danielsen Borgen, at saken gjelder prisavslag og erstatning etter boligkjøp.

DETALJER: I desember i 2018 kunne Tiril Sjåstad Christiansen fortelle at hun og kjæresten Stian Lauritzen var forlovet. Her avslører 25-åringen detaljer rundt forlovelsen med Dag Otto Lauritzens sønn. Video: Øystein Sæthre. Reporter: Marie Røssland. Foto: Privat Vis mer

Ifølge avisa er saken berammet til 10. og 11. mai i Aust-Agder tingrett.

Dagbladet har hittil ikke lykkes i å få en kommentar fra Tiril Sjåstad Christiansen. Dagbladet har vært i kontakt med parets advokat Anne-Marie Varen, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til saken.

Det var i fjor sommer det ble kjent at paret hadde gått til innkjøp av et hus i Grimstad. Lauritzen, som for øvrig er fra Grimstad, har tidligere røpet overfor Agderposten at huskjøpet var spontant, og at det er et gammelt hus med en stor hage.

«Det ble ikke mange år i dette fantastiske huset, men når du er to av Norges mest spontane mennesker, med maur i ratatta, så må man bare lytte til kroppen som nå roper GRIMSTAD», skrev 25-åringen på Instagram, da de avslørte at de skulle forlate hovedstaden.

Nyheten om flytteplanene kom bare ei måned etter at paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

JEVNT: De kastet og kastet og kastet. Til slutt måtte programleder Tiril Sjåstad Christiansen inn og endre på reglene under den intense øksekast-duellen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Høydramatisk fødsel

I november i fjor kom parets datter Vega til verden, og overfor Dagbladet har «Farmen kjendis»-programlederen tidligere åpnet seg om fødselen.

- Vi hadde en «heavy» fødsel. Hun (babyen, journ.anm.) ville ikke ut, og måtte til slutt bli tatt med sugekopp. Da de til slutt la henne på magen min var hun blek, livløs og uten skrik, så hun ble tatt vekk fra meg med én gang, meddelte 25-åringen, og fortsatte:

- Det var en tøff opplevelse.

Legene måtte på et tidspunkt tømme den lille babyens mage for urent fostervann, og gi henne oksygentilførsel. På grunn av omstendighetene, og at Sjåstad Christiansen var omtåket, fikk hun ikke med seg spesielt mye fra de dramatiske timene. Det gjorde imidlertid kjæresten.

- Stian, stakkars - han fikk jo med seg alt. Som da de tok med Vega ut, la henne i pustemaskin og slikt. Han var ganske «shaky» og brukte noen dager på å komme seg, fortalte ettbarnsmora.

- Hvor lang tid tok det før dere fikk beskjed om at alt hadde gått bra?

- Jeg ble sydd, og fikk dusjet. Vega ble sendt i ambulanse til Kristiansand, mens vi kjørte bil til dit etterpå. Hun ble koblet av pustemaskinen samme kveld, da de så at hun hadde gode oksygenverdier. Endelig fikk vi holde henne, og da skal jeg fortelle deg at tårene kom.

Paret og den lille babyen ble værende på intensiven i Kristiansand i tre dager.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na har de publisert en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Utsatte bryllupet

Som om ikke hus og barn er nok, skulle paret i utgangspunktet også ha giftet seg i fjor sommer.

På grunn av coronaviruset ble det naturligvis ikke sånn, spesielt ettersom de skulle ha blitt erklært rette ektefolk i Italia.

Da Dagbladet tok en prat med programlederen under Gullruten i fjor kunne hun avsløre at de hadde lagt en ny plan for bryllupet.

- Jeg var luta lei av alt som hadde med bryllup og planlegging å gjøre, så Stian har vært skikkelig flink der og tatt tak, sa hun den gang.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Bryllupet, som egentlig skulle finne sted i Italia, vil nå foregå på Finse i Vestland, på samme dato.

- Jeg aner ikke hvordan vi landet på det. Det ble litt helomvending, vi var bare lei av Italia og alt som skjedde der, så tenkte vi at vi skulle gjøre noe helt annet, avsluttet hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer