Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Brian May

Til sykehus med rumpeskade

Queen-gitarist Brian May endte på sykehus med en alvorlig skade i rumpemusklene etter å ha drevet med den han selv beskriver som «overentusiastisk hagearbeid».

PÅ SYKEHUS: Queen-gitarist Brian May (t.h.) endte på sykehus etter hagearbeid. Her sammen med bandets nåværende vokalist, Adam Lambert. Foto: Charles Sykes/Invision/AP, File)
PÅ SYKEHUS: Queen-gitarist Brian May (t.h.) endte på sykehus etter hagearbeid. Her sammen med bandets nåværende vokalist, Adam Lambert. Foto: Charles Sykes/Invision/AP, File) Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Den legendariske gitaristen er vanligvis svært aktiv på Instagram. Og det er her han avslører skaden han pådro seg.

- Jeg klarte å rive stykker mine gluteus maximus under et øyeblikk med overentusiastisk hagearbeid. Så plutselig befinner jeg meg på sykehuset og blir skannet for å finne ut hvor mye jeg har klart å skade meg selv. Det viser seg at jeg gjorde en grundig jobb. Dette er et par dager siden, og jeg vil ikke være i stand til å gå på en stund... eller sove uten mye hjelp for smerten er nådeløs, skriver May på Instagram.

Han la ut meldingen for å fortelle at han ikke var smittet av coronaviruset.

- Vær så, vær så snill ikke å sende meg sympati. Jeg trenger bare en helbredende stillhet for en periode, sier May.

I april ga Queen og May ut en ny versjon av den klassiske låta «We Are the Champions». Den nye versjonen var for å støtte arbeidere i helsevesenet og hadde fått tittelen «You Are The Champions», skriver CNN.

Etter planen skulle bandet nå ha vært på turné i Europa, men pandiemien førte til at dette ble utsatt.

NYINNSPILLING: Queen, her representert ved gitarist Brian May, og vokalist Adam Lambert, har spilt inn en ny versjon av klassikeren "We Are The Champions". Video: Queen Official via YouTube Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!