Johnny Knoxville og Steve-O

Til sykehus under «Jackass»-innspilling

Gjengen er i gang med sin fjerde film, og igjen foregår ikke det uten skader.

«JACKASS»: Steve-O (t.v.) og Johnny Knoxville skal ha blitt skadd under et tredemølle-stunt. Her fra premieren på sin forrige film i 2010. Foto:John Sciulli/BEI/REX/NTB
«JACKASS»: Steve-O (t.v.) og Johnny Knoxville skal ha blitt skadd under et tredemølle-stunt. Her fra premieren på sin forrige film i 2010. Foto:John Sciulli/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Bare to dager etter at innspillingen av den fjerde «Jackass»-filmen var i gang, ble både Johnny Knoxville og Steve-O sendt til sykehus.

Radarparet skal ha hoppet på en tredemølle på full hastighet, mens de bar musikkinstrumenter, da de ble skadd, forteller «Jackass»-kollega Bam Margera i en videooppdatering.

Det er uklart hva slags skader det er snakk om.

Den kommende filmen har som mange andre produksjoner blitt forsinket på grunn av pandemien, men premieredatoen er nå satt til 2. juli 2021.

Dette blir første gang gjengen samles på lerretet siden 2010.

Slik lever de nå

Gjengen ble for alvor kjent på starten av 2000-tallet da «Jackass»-serien gikk på MTV. I tillegg har de laget tre filmer, som i sin tid tok verden med storm med elleville stunt, som ofte har endt med brukne bein, hjernerystelse og testikler i klem.

Suksessen har ikke kommet uten en bakside.

Gruppas kanskje løseste kanon - Steve-O, eller Stephen Glover (46), var som regel involvert i de mest bisarre stuntene.

Siden «Jackass 3D» ble gitt ut, har 46-åringen blant annet jobbet som standupkomiker, skrevet en selvbiografi og laget en YouTube-kanal, der han har 5,5 millioner abonnenter.

Han har imidlertid flere ganger vært i trøbbel med loven. Rus- og alkoholproblemer har vært en gjenganger, i tillegg til at han har bipolar lidelse.

Johnny Knoxville (49) har de siste åra har han blant annet vært å se i «Bad Grandpa», som er en spin-off fra «Jackass», der Knoxville spiller den løsslupne bestefaren Irving Zisman. I tillegg har han vært å se i en rekke gjesteroller, samt lånt ut stemmen sin i «Teenage Mutant Ninja Turtles»-filmen fra 2014.

At han har roet seg noe de siste åra kan skyldes at han nå er trebarnsfar. Han har nemlig barna Madison (24), Rocko Akira (10) og Arlo Clapp (8). Madison fikk han med sin første kone, Melanie Lynn Clapp. Paret skilte seg i 2008, etter et 13 år langt ekteskap. I 2010 giftet Knoxville seg med Naomi Nelson, som han deler de to yngste barna med.

Den tidligere stuntmannen og skateboarderen Bam Margera (40) har hatt store problemer med alkohol i flere år, og har vært innlagt på avrusning hele fem ganger for misbruket sitt. Misbruket er noe som skal ha forverret seg etter at et av nøkkelmedlemmene i «Jackass»-ensemblet, Ryan Dunn, døde i en bilulykke i 2011.

Her kan du lese mer om hvordan det gikk med «Jackass»-stjernene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer