Marthe Kristoffersen vant «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»

Til topps etter intens finale:- Har fortsatt ikke gått opp for meg

Marthe Kristoffersen ble første kvinnelig vinner av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

JUBEL: Marthe Kristoffersen stakk av med seieren i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Det ble feiret med et jubelbrøl og champagne. Foto: Discovery
JUBEL: Marthe Kristoffersen stakk av med seieren i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Det ble feiret med et jubelbrøl og champagne. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jaaaaaaa! ropes det over Nordkapp.

Etter en intens måned på tur, klippet ned til elleve episoder, kunne tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (28) endelig slippe jubelen løs. Hun stakk av med seieren i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», og ble den første kvinnen på ni sesonger til å gjøre nettopp det.

- Det var en tøff episode, for jeg ga jernet hele veien for å være med til slutt. Jeg husker liksom ikke så mye, sier hun til Dagbladet.

Det var i en tøff finale mot tidligere proffdanser Nadya Khamitskaya (35) og tidligere håndballspiller Håvard Tvedten (39) at Kristoffersen briljerte. Etter å ha slått ut førstnevnte, gjensto det som skulle bli en intens konkurranse mot Tvedten.

- Eventyr

Med en konkurranse som inkluderte både klatring over et stup og en kunnskapsbit, var det ikke lett å se hvem av de to garvede turgåerne som kom til å stikke av med seieren.

- For meg var det bare et eventyr, men så gikk det plutselig opp for meg at dette var en konkurranse. Jeg er bare sykt glad for resultatet, og det har egentlig ikke gått opp for meg ennå. Kanskje jeg skjønner det når jeg ser episoden, flirer Kristoffersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer