Vendela:

Til vanlig lever hun av sminke og skjønnhet. På «Farmen» spiser hun larveegg og gråter

Vendela Kirsebom deltar i «Kjendis-Farmen». 

UT I NATUREN: Supermodell Vendela Kirsebom deltar i kjendisutgaven av «Farmen». Hun nølte ikke et sekund da hun ble spurt om å være med.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
UT I NATUREN: Supermodell Vendela Kirsebom deltar i kjendisutgaven av «Farmen». Hun nølte ikke et sekund da hun ble spurt om å være med.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 2. januar hadde kjendisutgaven av den folkekjære TV 2-serien «Farmen» premiere. Her blir noen av Norges mest kjente og anerkjente mennesker sendt ut til en helt annen virkelighet enn den de kjenner. 100 år tilbake i tid sendes kjendisene, med gårdsdrift, sauegjeting og kokkelering som hovedoppgaver under oppholdet.

Dagbladet har tidligere skrevet at det blir opphetet stemning i allerede første episode, når «Lothepus» og Kari Jaquesson begynner å krangle så busta fyker.

En av dem som tar en mer passiv rolle i konflikten, og heller fokuserer på mat, renhold og det sosiale, er den tidligere supermodellen, norsk-svenske Vendela Krisebom (49). Hun har prydet forsidene til noen av verdens mest solgte magasiner og har vist fram mote for internasjonale designere.

Likevel fant hun seg overraskende godt hjemme på «Farmen».

Dyrker hytteminnene

På Litteraturhuset, like ved bestevennen Jan Thomas' studio og sin egen leilighet på Frogner, sitter den (snart) 50 år gamle veteranen. Hun søkte aldri om å bli med på realityprogrammet, men ble heller spurt av kanalen. Kirsebom var ikke i tvil om hva hun ville.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer