Gunhild Stordalen:

Tilbake etter «hemmelig» infeksjon

Delte helseoppdatering på Instagram.

HAR FØLT SEG DÅRLIG: Gunhild Stordalen har den siste tida følt seg dårlig som følge av en infeksjon, og har derfor holdt seg unna sosiale medier. Nå skriver hun at hun håper å kunne være med på EAT-konferansen i juni. Foto: NTB Scanpix
HAR FØLT SEG DÅRLIG: Gunhild Stordalen har den siste tida følt seg dårlig som følge av en infeksjon, og har derfor holdt seg unna sosiale medier. Nå skriver hun at hun håper å kunne være med på EAT-konferansen i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har Gunhild Stordalen (40) kjempet mot den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose. Diagnosen er en meget sjelden sykdom som det i dag ikke finnes noen konkret behandling for.

Det var i oktober 2014 at Stordalen fikk påvist sykdommen. Siden den gang har hun gjennomgått tøffe og krevende behandlinger - deriblant eksperimentell stamcelletransplantasjon i Nederland.

Til tross for sykdommen, har 40-åringen levd et aktivt liv som ofte er veldokumentert i sosiale medier.

Den siste tida har det imidlertid vært svært stille fra Stordalen. I et innlegg på Instagram, avslører hun at dette skyldes at hun har vært dårlig som følge av en infeksjon.

- Disse to gjør livet bedre

Det er under et bilde av seg selv og ektemannen på tur med hunden, at Stordalen kommer med oppdateringen til sine mange følgere.

«Jeg har vært stille en stund fordi jeg har følt meg dårlig som følge av en infeksjon. Men disse to og antibiotika gjør livet så mye bedre. Håper å være tilbake snart - og til å kunne være med på EAT #dreamteam i de siste forberedelsene til EATforum19!», skriver hun i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer