Prins Andrew:

Tilbake etter skandalen

Dronninga viste seg sammen med sønnen for første gang etter skandalen i høst.

TILBAKE: Søndag var dronninga og prins Andrew sammen offentlig for første gang etter prinsens mye omtalte BBC-intervju i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Søndag var dronninga og prins Andrew sammen offentlig for første gang etter prinsens mye omtalte BBC-intervju i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor høst stormet det rundt prins Andrew (59) etter at han gikk ut i et intervju med BBC og benektet anklager om seksuelle overgrep. Blant andre Virgina Giuffre hevdet at hun skal ha blitt tvunget til å ha samleie med prinsen tre ganger mellom 1999 og 2002.

Prinsens vennskap med den avdøde og overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein ble også rullet opp i pressen og hyppig omtalt i internasjonale medier.

Saken fikk store konsekvenser for prinsen, som er dronning Elizabeth (93) sin nest yngste sønn - men nå kan ting tyde på at saken har roet seg i det britiske kongehuset.

Søndag formiddag var han og dronninga på sin første offentlige opptreden sammen etter at skandalen ble kjent i november - da prins Andrew gjennomførte det famøse intervjuet med BBC. Det skriver Sky News.

Første gang

Dette er altså første gang dronningen viser seg offentlig sammen med sønnen siden skandalen ble kjent. Det skjedde da de sammen deltok i søndagsgudstjeneste i en kirke nær Sandringham, der dronninga har et stort gods.

Gudstjenesten søndag står i sterk kontrast til prinsens kirkedeltakelse 1. juledag - der han bare deltok på deler av gudstjenesten, ifølge Sky News. Da skal han også ha unngått kameraene og folkemengdene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer