Triana Iglesias:

Tilbake på skjermen

Programlederen gjør comeback.

TILBAKE: Triana Iglesias er programleder i den nyeste sesongen av «Fangene på fortet». Foto: Morten Eik
TILBAKE: Triana Iglesias er programleder i den nyeste sesongen av «Fangene på fortet». Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En helt ny sesong av «Fangene på fortet», den 12. i rekken, kommer snart på norske TV-skjermer på Pluto TV. Den er, i likhet med tidligere sesonger, spilt inn på legendariske Fort Boyard i Frankrike.

Denne sesongen er det Julie Strømsvåg (41), Triana Iglesias (40) og Kjetil André Aamodt (51) som skal lede en ny sesong av det populære programmet.

Sammen skal de guide 48 norske kjendiser gjennom knalltøffe utfordringer. Kjendisene skal mikses sammen i forskjellige lag, til tross for at de har totalt ulik bakgrunn.

Målet er å løse vanskelige oppgaver for å samle nøkler, og til slutt samle inn mest penger.

DUKKER OPP: Dette blir Iglesias' første programlederjobb siden «Paradise Hotel». Foto: TV 3/Pluto TV
DUKKER OPP: Dette blir Iglesias' første programlederjobb siden «Paradise Hotel». Foto: TV 3/Pluto TV Vis mer

- Ikke gi deg

På programledersiden er det kommet inn to nye profiler - Triana Iglesias og Kjetil André Aamodt.

Iglesias var «Paradise Hotels» ansikt utad gjennom 15 sesonger, over hele tolv år, og for innsatsen ble hun tildelt hedersprisen under Reality Awards i fjor.

- Det er mange som imponerer veldig og har konkurranseinstinkt, og idrettsfolk har jo det generelt. Men jeg tror også at veldig mange som er i denne bransjen får et ekstremt konkurranseinstinkt, du skal ikke gi deg, for da hadde du ikke vært i denne bransjen, sier hun i en pressemelding.

PROGRAMSLEDERE: Julie Strømsvåg og Kjetil André Aamodt skal guide 48 norske kjendiser gjennom tøffe utfordringer. TV 3/Pluto TV
PROGRAMSLEDERE: Julie Strømsvåg og Kjetil André Aamodt skal guide 48 norske kjendiser gjennom tøffe utfordringer. TV 3/Pluto TV Vis mer

Sterke følelser

Tidligere toppalpinist Kjetil André Aamodt ble imponert over deltakernes innsats.

- En ting er at det er øvelser som er kule. Men her er det også mennesker som får oppleve mer enn bare lek og moro. De mestrer ting som gjør at de går bort i en krok og gråter litt, men så kommer de tilbake med et smil om munnen. Det er ganske heftig, mye heftigere enn jeg trodde, sier han.

FØLELSER: Triana Iglesias legger ikke skjul på følelsene sine etter at hun vant «Årets ærespris» under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

Programleder og sportsanker Julie Strømsvåg forteller at seerne kan vente seg sterke følelser.

- Vi kan avsløre at Norges beste brytere har slitt seg ut, og vi kan vel også røpe at noen kaster opp. Det kommer også tårer. Noen får også følelsesmessige reaksjoner fordi de har mestret noe de trodde de ikke skulle klare, sier Strømsvåg.

Programlederne lover videre at det blir masse action.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer