Rita Ora:

Tilbød 60 000 for corona-fest

Superstjerna Rita Ora bladde opp for å feire sine 30 år på jorda - midt i lockdown.

PARTY, PARTY: Artist Rita Ora inviterte til 30-årsfest i november i fjor - midt under et nedstengt London. Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB
PARTY, PARTY: Artist Rita Ora inviterte til 30-årsfest i november i fjor - midt under et nedstengt London. Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sagaen om superstjerna Rita Oras (30) famøse 30-årsbursdag ruller videre. 28. november i fjor inviterte hun en stor vennegjeng til feiring på restauranten Casa Cruz i Notting Hill i London - mens byen var i full lockdown og alle barer og restauranter stengt.

Ifølge Sky News skal det ha vært opp til 17 gjester til stede. Rita Ora gikk ut og beklaget den store festen i fjor, men nå kommer det fram nye opplysninger fra artistens kalas.

Ifølge politiet skal overvåkingskameraene i restauranten ha vært skrudd av den aktuelle kvelden, på oppfordring fra Oras sikkerhetsteam.

Sjefen for restauranten, Scottie Bhattarai, har forklart til politiet at sikkerhetsfolkene ikke ønsket at gjestene skulle bli filmet da de ankom stedet. Han skal derfor ha koblet ut kameraene en halvtimes tid.

Tilbød penger

Bhattarai forklarte til politiet i desember at han ble kontaktet av stjernas team i 17-tida den aktuelle dagen. De sa at de ønsket å bruke restauranten til å spise og drikke, noe Bhattarai har sagt at han la til rette for på grunn av sviktende inntekter.

Han hevder også at restauranten ble tilbudt 5000 britiske pund - om lag 60 000 norske kroner - for å arrangere bursdagsfesten. Bhattarai har også forklart til politiet at en gruppe på 7-8 gjester ankom i 19-tida, men at antallet gjester skal ha steget til omtrent 17 to timer seinere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer