Lene Angelica Nilsen:

- Tilbudt kjempesum for avføringsvideo

Influenseren og Onlyfans-profilen forteller om merkelige henvendelser.

ONLYFANS: Den norske influenseren og tidligere realitydeltakeren tjener mye på å dele eksklusivt innhold. Foto: Skjermdump fra Instagram/ @angelicaa.berg
ONLYFANS: Den norske influenseren og tidligere realitydeltakeren tjener mye på å dele eksklusivt innhold. Foto: Skjermdump fra Instagram/ @angelicaa.berg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange husker nok Lene Angelica Nilsen (29) for hennes deltakelse på «Paradise Hotel» i 2014. Siden den gang har Nilsen blitt influenser og DJ, men hovedinntekten hennes kommer imidlertid fra en annen jobb.

Onlyfans har slått seg opp til å bli et av verdens mest populære sosiale medier.

På nettstedet kan en betale varierende månedlige avgifter for å få tilgang en rekke profiler. I utbytte får man eksklusivt innhold, som ofte er seksuelt.

Nilsen er blant mange som startet å selge nakenbilder på OnlyFans, og tjener godt på plattformen. Ifølge skattelistene har Nilsen tjent 824 920 kroner i 2021.

Spesiell henvendelse

I episode tre av TV 2- serien «Joakims første porno» får programleder Joakim Kleven (30) et innblikk i hvordan Nilsen bruker plattformen til å tjene til livets opphold.

I serien kommer det fram at for å følge influenseren på plattformen må man betale 40 dollar i måneden, noe som tilsvarer rundt 400 norske kroner.

TJENTE FETT: Johanne Nordeng fortsetter å trone høyt på lista over dem som har tjent godt på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer

Utenom den månedlige avgiften, betaler følgerne ofte for spesifikke bilder og videoer som de kan be om ved å bruke meldingsfunksjonen på Onlyfans.

Forespørslene i meldingene er mange, men det er spesielt en forespørsel Nilsen nevner i serien som får Kleven til å reagere.

Ifølge henne tilbød en følger å betale 300 000 kroner for at Nilsen skulle sende en video av at hun bæsjer.

- Det er mye penger!, reagerer programlederen.

- Man bæsjer jo hver dag uansett, responderer Nilsen lattermildt.

MARBELLA: Influenseren bor for tiden i Marbella i Spania, der det har dannet seg et eget lite miljø med Onlyfans-skapere. Foto: Privat/ Instagram Angelicaa.Berg
MARBELLA: Influenseren bor for tiden i Marbella i Spania, der det har dannet seg et eget lite miljø med Onlyfans-skapere. Foto: Privat/ Instagram Angelicaa.Berg Vis mer

- Titter inn rare forespørsler

Tross for at tanken på å tjene 300 000 på en video kan virke fristende for enkelte, sier Nilsen at hun har avslått tilbudet.

Overfor Dagbladet kan hun fortelle at Onlyfans har retningslinjer som forbyr deling av den slags innhold.

Influenseren får meldinger daglig, men mesteparten er ikke like «ekstreme» som avføringsvideo-forespørselen.

- Det titter inn rare forespørsler hele veien, men ikke i samme grad som denne.

Til spørsmål om det blir etterspurt mye nisje- og fetisj-aktig innhold svarer hun at det varierer.

- Jeg får forespørsler om alt fra helt hverdagslige ting til sånne drøye forespørsler som den videoen.

Meldingene og det etterspurte innholdet er en liten del av jobben, men Nilsen kan røpe at hun tjener mest på de månedlige abonnementavgiftene.

Kunne ikke vente på hjelp

Modellen bestemte seg for opprette konto på Onlyfans etter at corona-pandemien satte stopper for DJ-jobben hennes.

SELGER NAKENBILDER: Lene Angelica Nilsen, kjent fra «Paradise Hotel», måtte ty til en ny karrierevei da coronaviruset inntraff. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Video: Kine Falch Vis mer

- Jeg hadde ikke tid til å vente på at NAV skulle hjelpe meg, så jeg søkte jobb på Kiwi, men de svarte ikke raskt nok. Det var da jeg kom på at jeg kunne teste Onlyfans. Jeg har et nettverk i USA, hvor flere av vennene mine drev med det, så jeg valgte å gi det et forsøk, har hun tidligere fortalt Dagbladet.

Til tross for at hun primært startet med Onlyfans fordi hun følte hun var nødt til det, fortalte Nilsen at det er noe hun trives med.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer