Sofie Karlstad og Mario Riera:

Tilbudt tusenvis for ballesparking

«Paradise»-paret reagerer på absurde tilbud.

POPULÆRE: Sofie Karlstad og Mario Riera har blitt landskjente etter deltakelsen i årets «Paradise Hotel». Det medfører mye positivt, men bringer også med seg merkelige forespørseler og hatkommentarer. Foto: Jonas Scheie Hammer
POPULÆRE: Sofie Karlstad og Mario Riera har blitt landskjente etter deltakelsen i årets «Paradise Hotel». Det medfører mye positivt, men bringer også med seg merkelige forespørseler og hatkommentarer. Foto: Jonas Scheie HammerVis mer

«Paradise Hotel» har siden sin oppstandelse vært en arena for sjekking, sex og kjærlighet. Det er ikke alle romansene som tåler tidens tann, eller som blir med hjem til Norge i utgangspunktet, men noen overlever.

I årets sesong har det oppstått søt musikk mellom deltakerne Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (21). I starten kunne det virke som det bare var en uskyldig flørt, men duoen har nå flyttet til Oslo sammen og ser fram til framtida. Nylig bekreftet de også at de er blitt kjærester.

For en stund siden fortalte de Dagbladet om det fine nye livet som samboere og rikskjendiser, men det er ikke alle aspektene ved den nye tilværelsen de setter pris på.

- Rare greier

Duoen kan nemlig avsløre at de får mange merkelige tilbakemeldinger av fansen på Instagram, Facebook og Jodel. I tillegg får de mange personlige forespørsler i innboksen. Sammenlagt har de over 300 000 følgere på Instagram, så det er kanskje ikke så rart at de oppsøkes av alle mulige slags mennesker.

KNUST: Sofie begynner å gråte når Mario forteller henne at han hadde sex med Bettina. Vis mer

- Det er veldig mye rare greier, og det kommer fra alle aldersgrupper. Vi får meldinger fra tiåringer og fra 60-åringer, ler Karlstad, og fortsetter:

- Noe av det er jo nokså uskyldig, med spørsmål om autografer og hilsener. Så har du de som lurer på om vi er single og som vil på date, noe som jo åpenbart ikke passer seg. Sånne meldinger kommer også fra folk vi begge kjenner og omgås, så det er litt merkelig, humrer hun.

De meldingene er derimot nokså uskyldige sammenliknet med de aller drøyeste paret får. Dersom de går litt utenfor komfortsonen, kan de tjene tusenvis av kroner på alskens spesielle forespørsler. Det har de imidlertid ikke lyst til.

- Jeg ble spurt om jeg ville sparke en kar i pungen for 5000 kroner. Folk er helt syke. Det er jo lettjente penger, men det skjer nok ikke. Kanskje jeg skal gjøre det om jeg er sur på Mario en dag, vitser hun, hvorpå Riera følger opp:

- En person ville at jeg skulle sende bilde av stortåa mi. Da skulle jeg få 500 kroner. Det er mange rare fetisjer der ute, og hver eneste gang man sjekker Instagram, så har det dukket opp nye tilbud og rare meldinger. Jeg trodde ikke det skulle bli så heavy, sier han.

Duoen kan i tillegg avsløre at de har fått tilbud om å selge nakenbilder for 30 000 kroner og å få en mann som slave. Begge tilbudene var uaktuelle, sier de.

«Hemmelig» adresse

Berømmelsen har også en annen bakside, kunne «Paradise»-paret fortelle til Dagbladet i starten av mai.

Karlstad og Riera vil nemlig ikke dele nøyaktig hvor deres nye leilighet ligger, da de ønsker å verne om privatlivet sitt - grunnet flere ubehagelige opplevelser. De kan imidlertid fortelle at leiligheten de leier ligger like utenfor Oslo sentrum. Der har de både hage og terrasse, og trives godt.

HEVNGJERRIG: Sofie Karlstad er ikke særlig fornøyd etter at hennes tidligere partner Mario havner til køys med Bettina. Hun er da hevngjerrig når hun skal sove sammen med Henrik Beyer. Video: Rød Løper / TV3 Vis mer

- Vi sto mellom to leiligheter, der den ene var litt utenfor sentrum, og den andre midt i, fortalte Riera, før Karlstad la til at den i sentrum lå i første etasje og hadde mye mer innsyn enn den de endte opp med.

- Selv om den var fin den i sentrum, er det mer hjemmekoselig og fint i den utenfor. Så får vi litt mer frihet, også, sa Sofie nylig.

Det er en kjent sak at realityprofiler ofte blir store navn etter deltakelsen, noe de begge altså har fått kjenne på den siste tiden.

- Folk føler de kjenner oss og at de vet hvem vi er gjennom tv-skjermen, så de har mer til felles med oss når de blir kjent med oss på den måten. Og da virker det som at enkelte tror det er mer greit å for eksempel følge etter oss, banke på døra eller sende oss blomster, sa Karlstad.

Riera kunne fortelle at de allerede har opplevd noe av dette i sitt nye nabolag.

- Da vi flyttet inn gikk vi en tur på bensinstasjonen, og da vi gikk hjemover var det fem stykker som fulgte etter oss. Så da tok vi bakveien og løp gjennom hagen til naboen, sa han lattermildt.