Donald Trump:

Tilbyr seg å betale Asap Rockys kausjon - henges ut på Twitter

- Det morsomme er at Sverige ikke har noen kausjonsordning, lyder en av reaksjonene.

I SAMTALER MED SVERIGE: Donald og Melania Trump håper på å få Asap Rocky hjem. Lørdag tilbyr presidenten seg å betale rapperens kausjon. Mye tyder dermed på at presidenten ikke er helt klar over hvordan rettssystemet i Sverige fungerer. Foto: NTB Scanpix
I SAMTALER MED SVERIGE: Donald og Melania Trump håper på å få Asap Rocky hjem. Lørdag tilbyr presidenten seg å betale rapperens kausjon. Mye tyder dermed på at presidenten ikke er helt klar over hvordan rettssystemet i Sverige fungerer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent som Asap Rocky, var 30. juni involvert i en voldshendelse i Stockholm. Artisten ble varetektsfengslet, siktet for grov kroppsskade, og fengslingen har sørget for overskrifter i internasjonale medier siden dag én. Fredag kastet også president Donald Trump (73) seg på.

Da ble det nemlig kjent at påtalemyndigheten bestemte seg for at rapperen skulle forbli varetektfengslet. De mener det fortsatt er mulig at han kan rømme landet eller etterforskningen kan påvirkes, og har derfor besluttet at han skal holdes i fengsel til den 25. juli. En ny avgjørelse skal bli tatt etter det.

Kjendisinnblanding

Reaksjonene på utvidelsen av varetektsfengslingen er mange, og blant andre har realitystjerna Kim Kardashian (38) og ektemannen Kanye West (42) bedt Jared Kushner (38), presidentens svigersønn, om å snakke med Trump om fengslingen. De har åpenbart nådd fram.

«Takk til Donald Trump, Mike Pompeo, Jared Kushner og alle som er involvert i å få Asap Rocky og hans to venner ut av fengsel», skrev blant andre Kardashian på Twitter fredag formiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer