Erland Bakke:

Tiltalt

Tidligere kjendismanager Erland Bakke må møte i retten.

TILTALT: Tidligere kjendismanager Erland Bakke (i midten) må møte i retten. Her i 2019 med Louise Angelica og John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TILTALT: Tidligere kjendismanager Erland Bakke (i midten) må møte i retten. Her i 2019 med Louise Angelica og John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før jul ble det kjent at politiet hadde siktet kjendismanager Erland Bakke etter anklager om at han la fram fabrikkert e-post i forbindelse med et søksmål.

Påstandene hadde da blitt etterforsket av Oslo politidistrikt siden starten av desember, skrev VG.

«Vi har siktet en person i saken. Politiet etterforsker saken langs flere akser, herunder politiavhør samt taktiske, tekniske og digitale etterforskningsskritt», skrev politiadvokat Henrik Nicolaisen Kveine i en e-post til avisa.

Kjendismanagerens forsvarer, Ellen Holager Andenæs, sa den gang til VG at klienten hennes ville forklare seg for politiet, og at innholdet i forklaringen ikke ville bli annonsert.

Den aktuelle e-posten skulle være fra en klient som en kort periode samarbeidet med Bakke.

Tiltalt

Fredag ettermiddag trakk Erland Bakke seg som kjendismanager. Nå står han tiltalt i ovennevnte sak.

Dagbladet har vært i kontakt med Bakkes forsvarer, Ellen Holager Andenæs, som opplyser at hun ikke ønsker å kommentere saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer