LITEN: Timbuktu er en stor artist, men rager ikke høyt over bakken. Det var først et problem for kjæresten Ronja Ljunghager. Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
LITEN: Timbuktu er en stor artist, men rager ikke høyt over bakken. Det var først et problem for kjæresten Ronja Ljunghager. Foto: Yessica Thor / Stella PicturesVis mer

Timbuktu var for kort for kjæresten Ronja Ljunghager

- Det tok noen måneder før han vokste.

(Dagbladet): Timbuktu er stor i både Sverige og Norge - som artist.

Men målt i antall centimeter er Jason Diakité, som han egentlig heter, ikke spesielt svær.

Nå avslører kjæresten Ronja Ljunghager at hans 163,9 centimeter var et problem da hun ble sjekket opp av rapperen. Stjernen kom rett og slett til kort, bokstavelig talt.

Avviste framstøt Det var under en rockefestival at en fan spurte om å få ta et bilde sammen med Timbuktu. Men rapperen var langt mer opptatt av den vakre kvinnen som skjulte seg bak kamera.

Han bestemte seg for å gjøre et framstøt.

- Jeg gikk opp, og sa noe platt som «kan jeg få by deg på en drink», forteller Jason Diakité til programmet «Fridlyst» ifølge Aftonbladet

Men kvinnen var åpenbart ikke spesielt tørst.

- Hun avbrøt med ordene: «Nei, du er for kort», forteller han.

Reddet av tom konto Heldigvis for Timbuktu obsverte han i løpet av kvelden at Ljunghagers kredittkort ble avvist. Dermed tok han mot til seg, gikk opp igjen og spurte om det kanskje passet om han kunne spandere den drinken likevel.

Det gjorde det tydeligvis, og i dag er de to kjærester. Men det var ikke kjærlighet ved første øyekast, skal vi tro kjæresten.

- Det tok noen måneder før han vokste, sier kjæresten Ronja Ljunghager.

- Forandret livet Timbuktu, som i år ble kåret til årets mannlige liveartist i Sverige, gir kjæresten mye av æren for at han har «funnet seg selv».

Etter å ha levd i ei boble bestående av turneer og studiotid i mer enn ti år, trodde ikke Jason Diakité at noe annet kunne få ham til å føle seg like bra.

- Jeg har så mye å takke henne for, hun har gitt livet mitt en større dimensjon. Det er den største forandringen i livet mitt, sa han til Aftonbladet i sommer.