DEN OMDISKUTERTE BRAD PITT-FILMEN: Med Brad Pitt og Marion Cotillard som hovedrolleinnehavere. Filmen har norgespremiere 23. november. Video: Paramount Pictures Vis mer

Brad Pitt og Angelina Jolie skilles:

Timer etter at bruddet ble offentliggjort, kunne fansen se Brad Pitt med en ny kjendisdame

Timingen på traileren traff spikeren på hodet. 

(Dagbladet): Sjokkbeskjeden som rystet en hel (kjendisinteressert) verden om at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles, kom i går ettermiddag.

Reaksjonene var mange. Det ble tydelig at Jolie, som søkte om skilsmissen, hadde forberedt seg godt på den kommende mediestormen. Hennes advokat var raskt på ballen og bekreftet saken overfor en rekke medier.

Pitt kom også fort inn i bildet, men en uttalelse om hva han følte om bruddet. Produksjonsselskapet bak skuespillerens nye film, Paramount Pictures, hvilte heller ikke på sine laurbær.

Kysser ny dame

Kun timer etter at bruddet var et faktum, publiserte de traileren til Pitts nye film med navn «Allierte». I traileren kysser han medskuespilleren sin.

Ironisk nok handler filmen om to spioner som forelsker seg i hverandre. Det handlet «Mr. & Mrs. Smith» om også - filmen ekteparet møttes under innspillingen av.

I filmen forelsker Pitts spionkarakter seg i karakteren til skuespiller Marion Cotillard, noe som lar seg gjenspeile i traileren øverst i artikkelen.

Den inneholder flere kyssescener, og på Twitter har ikke fansen latt filmens smakebit gå dem hus forbi.

På grunn av filmens handling, satt opp mot handlingen i filmen paret møttes på innspillingen av for elleve år siden, tuller mange på Twitter.

Det går ut over Cotillard. Hun har enda ikke kommentert saken.

Skuespilleren er kjent fra en rekke filmer, deriblant «La Vie en Rose», «Inception» og «Macbeth». Hun har flere store priser på CVen, deriblant en Oscar og en Golden Globe. Hun er i tillegg kjent som ansiktet til Dior.

Filmen, som foregår i tidsrommet like før andre verdenskrig, har planlagt premiere i november i USA.

Sjokkbruddet

Det var i går ettermiddag at nyheten om at Pitt og Jolie skulle skilles ble offentliggjort.

Kort etter at nyheten ble kjent, kommenterte Brad Pitt bruddet i en uttalelse:

- Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tida, sier han.

Jolies talsperson, Robert Offer, sa at beslutningen om skilsmisse er tatt av hensyn til «familiens beste».

- Hun ønsker ikke kommentere bruddet, og ber om respekt for privatlivets fred, sier Offer.

I 2006 fikk paret sitt første biologiske barn, og siden har de adoptert flere. De to filmstjernene har i dag seks barn sammen: Maddox, Pax, Zahara