Planlagte keisersnitt:

Tinashe om keisersnitthets: - Det er helt sykt

Modellen ønsker å bryte ned tabuet.

BLIR FORELDRE: Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe får sitt første barn sammen til våren. Hun har allerede bestemt seg for at det skal komme til verden med et keisersnitt. Det har hun fått kritikk for tidligere, men nå slår hun tilbake. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BLIR FORELDRE: Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe får sitt første barn sammen til våren. Hun har allerede bestemt seg for at det skal komme til verden med et keisersnitt. Det har hun fått kritikk for tidligere, men nå slår hun tilbake. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Odd-Magnus Williamson og kona, modell og skuespiller Tinashe Williamson, venter sitt første barn sammen. Det blir en liten jente, og hun kommer til våren.

Tinashe er inne i sitt tredje trimester, og har bestemt seg for at veslejenta skal komme til verden med keisersnitt. Det samme gjorde hun da hennes første datter kom til verden. Det å planlegge et keisersnitt på forhånd er en krevende prosess, med flere runder i helsevesenet og kritikk fra andre.

Williamson har opplevd å få støtende kommentarer på bakgrunn av avgjørelsen. Det tar modellen nå et oppgjør med.

Til sine 25 000 følgere har hun lagt ut et bilde med følgene budskap: «Det er ikke alltid en vaginal fødsel er det beste for mor og barn. Det blir planlagt keisersnitt også denne gangen».

Opplevd hets

- Jeg valgte å legge ut dette fordi jeg ønsker å fortelle om hvordan mine barn kom til verden. Det er ofte mange grunner til at en fødsel ender med keisersnitt, og det er ikke alltid kvinnens valg, forteller Williamson til Dagbladet.

Hun har fått enorm respons på bildet, noe som indikerer at mange har opplevd det samme som henne. Å møte forvirrede blikk, å få stygge kommentarer eller å høre fra andre mødre at man ikke har gjennomgått en ordentlig fødsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer