Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Tinder-blemme ble full klaff

Samantha Skogrand ble ikke veldig imponert over Emil Hegle Svendsens sjekkereplikk.

FORLOVET: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen er forlovet og venter sitt andre barn til sommeren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen er forlovet og venter sitt andre barn til sommeren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kunne Samantha Skogrand (31) og forloveden Emil Hegle Svendsen (35) avsløre at de skulle bli foreldre igjen. Det røpet førstnevnte i et innlegg på Instagram.

«Til sommeren blir Emil og jeg foreldre igjen», skrev hun til et bilde av seg selv og den voksende babymagen. Fra før har paret sønnen Magnus (2), som nå skal bli storebror til ei lita jente.

31-åringen har lenge vært et kjent fjes gjennom jobben sin som sportsanker og programleder både for TV 2 og NRK.

Svendsen på sin side var i mange år en av Norges beste skiskyttere, og har sørget for mange medaljeseremonier med norsk nasjonalsang.

Sveipet feil

I denne ukens episode av Nettavisens podkast «Schendis» var Skogrand gjest. Der kunne hun avsløre hvordan de to ble kjærester.

Det er ingen hemmelighet at sportsjournalister og idrettsutøvere ofte har funnet lykken med hverandre, men Skogrand avslører derimot i podkasten at hun ikke møtte kjæresten gjennom jobben:

- Jeg visste naturligvis hvem han var, og han visste hvem jeg var på grunn av jobben min, men vi møttes på Tinder, som alle andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer