«Maskorama»:

Ting du ikke visste om «Maskorama»

Konseptet blir like stort i alle land som prøver seg. Her er ting du kanskje ikke visste om suksessprogrammet.

«MASKORAMA»: Det er ikke bare i Norge «Maskorama» er populært. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan trygt si at «Maskorama» har tatt Norge med storm de siste ukene. TV-showet er kanskje det mest sette i landet for øyeblikket, og har engasjert både store og små enormt på sosiale medier.

Fire av deltakerne er avslørt - Susann Goksør Bjerkrheim (50), Trygve Slagsvold Vedum (41), Mia Gundersen (59) og Inger Lise Rypdal (70) har alle overrasket i varierende grad.

I USA og Storbritannia har «The Masked Singer», som det heter der, gjort det minst like stort som her til lands. Programmet har allerede rukket å samle store stjerner som Cee Lo Green, Gladys Knight og Seal.

Det var trolig også mange som satt kaffen i halsen da det ble avslørt at idrettsstjerna Rob Gronkowski, kjent som en av tidenes beste NFL-spillere, politikeren Sarah Palin og skateboarderen Tony Hawk gjemte seg bak noen av maskene.

Nå som norske «Maskorama» er godt i gang, kan det være en fin anledning til å ta et dypdykk i konseptet. Her kan du lese om ting du kanskje ikke visste om «Maskorama» fra før.

Internasjonal gjest

Konseptet kommer fra Sør-Korea, og går som kjent ut på at et panel skal gjette hvilke kjendiser som gjemmer seg bak ekstravagante masker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer