Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

- Ting må skje snart

Realityparet er ikke helt enige om veien framover.

REALITYPAR: Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har deltatt i en rekke realityprogrammer - både hver for seg og sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
REALITYPAR: Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har deltatt i en rekke realityprogrammer - både hver for seg og sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Martine Lunde (26) og Aleksander Sæterstøl (27) møttes først da de begge to deltok på «Paradise Hotel», og har vært et par siden. Duoen er et av de realityparene som har holdt sammen lengst - så langt fem år.

I forrige uke svingte kjæresteparet seg sammen på parketten i «Skal vi danse: all stars», hvor Lunde var deltaker. Hun røk ut forrige lørdag.

Da Dagbladet møtte dem under Reality Awards fredagen før la de ikke skjul på at de hadde hatt en fin uke sammen på dansetrening, og at det generelt står bra til.

Når det kommer til veien videre er de imidlertid ikke helt enige.

- Ikke forberedt

- Det har vært veldig gøy, Martine har kost seg ekstremt mye og det er lenge siden hun har ledd så mye, sa Sæterstøl om dansingen på den røde løperen, før Lunde brøt inn:

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Og det har ikke du liksom?

- Jeg ble dratt inn i noe. Jeg trodde ikke jeg skulle danse en gang, men så skulle jeg plutselig danse mye. Jeg var ikke forberedt, kontrer 27-åringen.

Spøk til side, Sæterstøl kunne fortelle at det sto riktig så bra til med dem nå for tiden.

- Du, vet du hva? Vi har det så fint, herregud, de siste ukene har vært veldig fine faktisk. Jeg har vært i Oslo ei uke nå og vi har hatt det veldig bra.

Mens Lunde bor i hovedstaden, har kjæresten en egen leilighet i Bergen. Det blir derfor en del pendling på tvers av landet, som med Sæterstøls flyskrekk er lettere sagt enn gjort.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Gir og tar

I samtlige fem av de åra paret har vært kjærester har de hatt avstandsforhold. Til tross for at det stadig vekk florerer bruddrykter, viser duoen at forholdet står støtt som fjell.

Men hva er hemmeligheten?

- Du skulle bare visst hvor mye vi pleier kjærligheten. Vi gir og tar begge to, og det er sånn det skal være i et forhold, fastslo bergenseren.

Lunde påpeker at de ikke har kommet noe lengre hva gjelder å flytte sammen, og legger til at hun ikke trives så godt med avstanden slik den er nå.

«MARTINE VIL HA JOBB»: I TV 2 Play sin nye serie «Martine vil ha jobb», får vi bli med influenser Martine Lunde som skal teste å være bonde for en dag, hvor hun får seg en liten overraskelse. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Jeg synes det er helt ok, men nå begynner vi å dra på åra så ting må skje snart. Plutselig er hun på tjukka, fleipet Sæterstøl, før Lunde brått avbrøt:

- Nei, det håper jeg virkelig ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer