Gunhild Stordalen:

Tisset foran sjefen

Gunhild Stordalen tok det hele med et smil.

TISSETRENGT: Gunhild Stordalen fant en kreativ løsning da en toalett ikke var i umiddelbar nærhet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TISSETRENGT: Gunhild Stordalen fant en kreativ løsning da en toalett ikke var i umiddelbar nærhet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (43) befinner seg for tida i Stockholm i forbindelse med den årlige EAT-konferansen. Der er hun med daglig leder i organisasjonen, Arne Haugen.

På Instagrams historiefunksjon har hun delt flere glimt fra oppholdet, blant annet et klipp hvor hun skriver følgende:

«En annen grunn til at t-banen er det foretrukne alternativ (i tillegg til miljøhensyn, journ.anm.), spesielt under en svær FN-konferanse (men denne gangen hadde vi ikke noe valg). Takk gud for den beste sjefen, Arne Haugen», samt en rekke emojier.

TOGREISE: Gunhild Stordalen valgte alternativ transport til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow, noe hun endte med å angre på. Foto: Daniel Kragset / Northstories Vis mer

På videoen, som er satt i høy fart, kan man se Stordalen gå ut av en svart bil som har kjørt inn til siden av veien. Sammen med Haugen går hun over autovernet og ut i grøfta.

Mens hun ler og holder hånda for ansiktet, tar hun av seg buksa, setter seg på huk og ser ut til å gjøre sitt fornødne - mens Haugen skjuler henne med dressjakka si.

Det kan derfor virke som Stordalen hadde drukket litt for mye væske og ikke klarte å holde seg til de kom til en do. Mye tyder på at de satt fast i trafikkork, da hun på videoklippet har lagt ved et «traffic jam»-merke. Både hun og Haugen ser imidlertid ut til å ta det med svært godt humør.

Når Dagbladet slår på tråden til Arne Haugen, sier han følgende om hendelsen:

- Dette er jo ikke en viktig hendelse, men handlet bare om at trafikken stod helt stille i lang tid, og naturen krevde sitt. Dette var nok bare et eksempel på at vi er løsningsorienterte, også når det gjelder en slik situasjon, forteller han.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Gunhild Stordalen.

NY SERIE: «Gunhilds kamp» - dokumentarserie om Gunhild A. Stordalen både privat og på jobb på TV 2 Play. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer