Märtha Louise:

Tittelblemme for Märtha. Inn­rømmer glipp

Ble presentert som «prinsesse av Norge» foran meditasjons-arrangement: - Har tatt seg friheter.

MEDITASJONSARRANGEMENT: Märtha Louise omtales som «prinsesse av Norge», til tross for at hun ikke skal bruke tittelen utenfor offisielle oppdrag for kongehuset. Foto: NTB scanpix
MEDITASJONSARRANGEMENT: Märtha Louise omtales som «prinsesse av Norge», til tross for at hun ikke skal bruke tittelen utenfor offisielle oppdrag for kongehuset. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag finner meditasjonsarrangementet Mayday sted, i regi av den alternative organisasjonen Sion Earth. Målet er å lage «verdens største meditasjons- og bønnearrangement», og er opprettet i forbindelse med coronakrisa, ifølge deres egen beskrivelse.

Blant dem som taler under arrangementet er Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (45). De får selskap av blant andre bokselegenden Mike Tyson. Flere kjente artister er også bidragsytere - som Akon og WILL.I.AM.

På arrangementsnettsida omtales Märtha Louise som «prinsesse av Norge». Også i en video lagt ut på arrangementets Instagram-sider, tituleres hun som prinsesse.

- Mayday er muligheten for oss alle til å være løsningen. La oss reise oss for menneskeheten for å helbrede verden og endre den globale energien fra frykt til kjærlighet, sier hun i videoen, som hun også har lagt ut på sin personlige Instagram-konto.

Det samme sier også Verrett i en video som er lagt ut av arrangørene.

Strammet inn tittelbruk

I august i fjor kom Märtha Louise og kongehuset til en felles beslutning om bruken av prinsessetittelen. Det skapte nemlig kontrovers at 48-åringen brukte tittelen i forbindelse med markedsføringen av den mye omtalte foredragsturneen hun hadde med kjæresten i mai i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer