Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tjener 777 kroner i minuttet på foredrag

Ønsker du deg et foredrag med prinsesse Märtha Louise, blir du nødt til å punge ut en svimlende sum.

TJENER GODT: Prinsesse Märtha Louise tjener gode penger på å holde foredrag. Det skriver Aftenpostens A-Magasinet fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TJENER GODT: Prinsesse Märtha Louise tjener gode penger på å holde foredrag. Det skriver Aftenpostens A-Magasinet fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Prinsesse Märtha Louise (46) har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt selvutviklingskonsept, Soulspring - bedre kjent som Engleskolen - som ble startet opp i 2007.

I september skrev tidsskriftet Kapital at selskapet bak Soulspring, Astarte Inspiration, omsatte for over 3,7 millioner i fjor.

- Ingen ambisjoner om å bli rike

Og i den nyeste utgaven av A-Magasinet blir det kjent at prinsessen tjener hele 777 kroner i minuttet når hun holder foredrag.

Dersom man ønsker å booke prinsessen og hennes partner Elisabeth Nordeng for et 45 minutter langt foredrag, er man nødt til å punge ut hele 35 000 kroner, skriver fredagsmagasinet til Aftenposten.

- Å tjene penger er viktig, i den forstand at Soulspring er vårt levebrød. Vi er fornøyde med at vi driver selskapet fornuftig. Men vi tjente lite penger de første årene, og hadde ingen ambisjoner om å bli rike på virksomheten vår, sier Märtha til A-Magasinet.

Soulspring, som har omsatt for svimlende 22 millioner siden oppstarten for ti år siden, gikk i overskudd for tredje året på rad.

Gjennom ti år har prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng stått hverandre nær både privat og på jobb.

Sistnevnte gikk gjennom et samlivsbrudd i 2010, og i fjor ble det kjent at prinsessen og Ari Behn (45) skulle gå hver til sitt.

Nå forteller 46-åringen at samlivsbruddet har gjort henne sterkere.

- Etter samlivsbruddet står jeg tryggere i meg selv. Jeg frykter ikke det som venter, og tør møte det som måtte komme, forteller hun til A-Magasinet.

Märtha Louise kan også fortelle at det til nå ikke er noen ny mann i livet hennes etter bruddet.

- Tyvärr, tyvärr, legger hun til.

Kom med ønske til julenissen

Tidligere denne uka la imidlertid prinsessen, med et glimt i øyet, ut et «julegaveønske til julenissen» på sin Instagram-profil.

«Jeg ønsker meg en enhjørning til jul.» Julenissen: «Vær realistisk.» Meg: «Okay, jeg ønsker meg en kjæreste.» Julenissen: «Hvilken farge vil du ha på enhjørningen?», sto det på bildet Märtha Louise delte med følgerne sine.

Bildet har på to dager fått over 3600 likerklikk, og flere har kommentert at de gjerne vil at 46-åringens ønske skal bli oppfylt.

#christmaswishes 😂😂😂

A post shared by Märtha Louise (@martha_louise123) on

Da det i august i fjor ble kjent at Märtha Louise og Ari Behn skulle skilles, uttalte hun i en pressemelding at livet ikke alltid går på skinner.

- Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, het det i pressemeldingen.

Og det kan se ut til at Märtha Louise og Ari Behn har en god tone i foreldreskapet.

Tidligere denne uka ble det nemlig kjent at de to skal feire julen sammen på Kongsseteren, sammen med de tre barna Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!