Tjener 777 kroner i minuttet på foredrag

Ønsker du deg et foredrag med prinsesse Märtha Louise, blir du nødt til å punge ut en svimlende sum.

TJENER GODT: Prinsesse Märtha Louise tjener gode penger på å holde foredrag. Det skriver Aftenpostens A-Magasinet fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TJENER GODT: Prinsesse Märtha Louise tjener gode penger på å holde foredrag. Det skriver Aftenpostens A-Magasinet fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Prinsesse Märtha Louise (46) har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt selvutviklingskonsept, Soulspring - bedre kjent som Engleskolen - som ble startet opp i 2007.

I september skrev tidsskriftet Kapital at selskapet bak Soulspring, Astarte Inspiration, omsatte for over 3,7 millioner i fjor.

- Ingen ambisjoner om å bli rike

Og i den nyeste utgaven av A-Magasinet blir det kjent at prinsessen tjener hele 777 kroner i minuttet når hun holder foredrag.

Dersom man ønsker å booke prinsessen og hennes partner Elisabeth Nordeng for et 45 minutter langt foredrag, er man nødt til å punge ut hele 35 000 kroner, skriver fredagsmagasinet til Aftenposten.

- Å tjene penger er viktig, i den forstand at Soulspring er vårt levebrød. Vi er fornøyde med at vi driver selskapet fornuftig. Men vi tjente lite penger de første årene, og hadde ingen ambisjoner om å bli rike på virksomheten vår, sier Märtha til A-Magasinet.

Soulspring, som har omsatt for svimlende 22 millioner siden oppstarten for ti år siden, gikk i overskudd for tredje året på rad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer