Skattelistene 2020:

Tjente 4,3 millioner

Likningstallene for 2020 er klare.

GRUNN TIL Å SMILE: Jørgine Massa Vasstrand er fortsatt blant influenserne med størst inntekt. Foto: Joakim Kleven/TV 2
GRUNN TIL Å SMILE: Jørgine Massa Vasstrand er fortsatt blant influenserne med størst inntekt. Foto: Joakim Kleven/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen ble likningstallene for 2020 tilgjengelig, og det har allerede kommet en rekke overraskende opplysninger.

Det er ingen hemmelighet at underholdningsbransjen har lagt bak seg et tungt år - grunnet pandemien - men flere ser ut til å ha klart seg godt økonomisk gjennom det tunge 2020.

Blant annet er det nå kjent at Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31) er blant influenserne som tjener best i landet. Hun hadde en inntekt på hele 4,27 millioner kroner i fjor. Hun er oppført med 0 kroner i formue. Det er omtrent det samme som i fjor, men da sto hun oppført med 1,48 millioner i formue.

Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen og Isabel Raad ligger på henholdsvis 2,6 millioner og 2,38 millioner kroner i inntekt. De hadde begge et godt 2020 i sine respektive selskaper. Førstnevnte tok ut et utbytte på 3,5 millioner kroner.

Raad tok ut et utbytte på 2,8 millioner kroner.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Også Anniken Jørgensen hadde million-inntekt. Hun tjente imidlertid mindre enn fjoråret, da hun hadde en inntekt på 1,45 millioner kroner. Skattelistene for 2020 viste en inntekt på 1,04 millioner kroner.

Skattelistene for Caroline Berg Eriksen og Stina Bakken viste imidlertid langt lavere tall. De lå begge på omtrent 260 000 kroner i inntekt. Eriksen og ektemannen, Lars Kristian Eriksens, inntjening på selskapet Treasures AS stupte også i fjor. Da lå de på 1,9 millioner i inntekter mot 3,6 millioner i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer