Skattelistene 2020:

Tjente 4,3 millioner

Likningstallene for 2020 er klare.

GRUNN TIL Å SMILE: Jørgine Massa Vasstrand er fortsatt blant influenserne med størst inntekt. Foto: Joakim Kleven/TV 2
GRUNN TIL Å SMILE: Jørgine Massa Vasstrand er fortsatt blant influenserne med størst inntekt. Foto: Joakim Kleven/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen ble likningstallene for 2020 tilgjengelig, og det har allerede kommet en rekke overraskende opplysninger.

Det er ingen hemmelighet at underholdningsbransjen har lagt bak seg et tungt år - grunnet pandemien - men flere ser ut til å ha klart seg godt økonomisk gjennom det tunge 2020.

Blant annet er det nå kjent at Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31) er blant influenserne som tjener best i landet. Hun hadde en inntekt på hele 4,27 millioner kroner i fjor. Hun er oppført med 0 kroner i formue. Det er omtrent det samme som i fjor, men da sto hun oppført med 1,48 millioner i formue.

Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen og Isabel Raad ligger på henholdsvis 2,6 millioner og 2,38 millioner kroner i inntekt. De hadde begge et godt 2020 i sine respektive selskaper. Førstnevnte tok ut et utbytte på 3,5 millioner kroner.

Raad tok ut et utbytte på 2,8 millioner kroner.

Også Anniken Jørgensen hadde million-inntekt. Hun tjente imidlertid mindre enn fjoråret, da hun hadde en inntekt på 1,45 millioner kroner. Skattelistene for 2020 viste en inntekt på 1,04 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.