Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Caroline Berg Eriksen:

Tjente inn 3,3 millioner kroner

Tall for bloggerens firma viser at 29-åringen har økt inntektene sine med 25 prosent. 

HÅVER INN: Dagens Næringsliv har sett på tallene til Caroline Berg Eriksens selskap Treasures. De viser at bloggeren hadde en inntekt på 3,3 millioner kroner i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
HÅVER INN: Dagens Næringsliv har sett på tallene til Caroline Berg Eriksens selskap Treasures. De viser at bloggeren hadde en inntekt på 3,3 millioner kroner i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Caroline Berg Eriksen (29) har i mange år drevet en av Norges aller største blogger.

Eriksen, tidligere kjent som «Fotballfrue», skriver om flere tema, deriblant familielivet, shopping og helse.

Det er det store penger i. Dagens Næringsliv skriver søndag kveld at 29-åringen har økt sin egen inntekt med 25 prosent fra 2014.

Store penger

Det betyr at hun hadde en inntekt på hele 3,3 millioner kroner i 2015.

Avisa har sett på tallene til Eriksens firma Treasures, der hun er eneste ansatt. Selskapet driver en nettbutikk som markedsføres på blogg og selger annonseplass til andre kunder.

Firmaets driftsresultat endte på 1,9 millioner kroner, og lønnskostnadene var på litt under 630 000 kroner. Eriksen skal ha tatt ut utbytte på halvannen million i fjor.

29-åringen har ikke besvart avisas henvendelser. På bloggen kan en lese at hun har brukt søndagen på å feire bursdag for hundene sine.

Hun hadde i tillegg termin forrige uke, og er ei uke på overtid med sitt andre barn.

Selger huset

I fem år har den kjente bloggeren bodd sammen med sin ektemann, fotballspiller Lars Kristian Eriksen, i en enebolig i Siljan.

Mandag 5. september varslet hun at familien ikke bli boende der.

I et lengre innlegg presenterer hun det huset fra alle vinkler, med en lengre video og mange bilder.

Til leserene skrev hun i kommentarfeltet at huset ville bli lagt ut for salg dagen etter. I annonsen er 3,9 millioner kroner prisen paret vil ha for huset.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!