Truls Svendsen:

Tjente millioner på boligsalg

Lykken smiler for Truls Svendsen om dagen.

LYKKEN SMILER: Truls Svendsen og kjæresten blir snart foreldre for første gang. Det blir de i et helt nytt hjem, med en god gevinst i lomma. Foto: Andreas Fadum
LYKKEN SMILER: Truls Svendsen og kjæresten blir snart foreldre for første gang. Det blir de i et helt nytt hjem, med en god gevinst i lomma. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tv-profil Truls Svendsen (46) blir snart pappa for første gang. Han og kjæresten Charlotte Smith (32) har termin i disse dager, og har ikke lagt skjul på at de gleder seg stort til familieforøkelsen og alt som følger med.

Svendsen er i tillegg nominert til Gullruten førstkommende helg. Han og Eyvind Hellstrøm kan vinne pris for beste underholdningsprogram for «Truls à la Hellstrøm», mens han og Cecilie Skog kan stikke av med pris for beste reality for «Tjukken og lillemor».

Det er derfor vanskelig å betvile at den folkekjære programlederen har livet på stell om dagen.

Megagevinst

At han i tillegg nå kan godte seg med en enorm milliongevinst etter et boligsalg, gjør nok alt enda bedre. Nettavisen skriver at han i april solgte sin bolig på Grünerløkka i Oslo, en eiendom han i 2011 betalte 4,5 millioner kroner for.

Det er mye penger, men at boligen nå ble solgt for hele 7,7 millioner kroner, sier sitt om hvordan markedet i Oslo har utviklet seg de siste åra.

Det betyr at Svendsen sitter igjen med en gevinst på om lag 3,2 millioner kroner etter salget, som trolig kommer godt med i den kommende tida som småbarnsfar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer