<strong>LYKKEN SMILER:</strong> Truls Svendsen og kjæresten blir snart foreldre for første gang. Det blir de i et helt nytt hjem, med en god gevinst i lomma. Foto: Andreas Fadum
LYKKEN SMILER: Truls Svendsen og kjæresten blir snart foreldre for første gang. Det blir de i et helt nytt hjem, med en god gevinst i lomma. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Truls Svendsen:

Tjente millioner på boligsalg

Lykken smiler for Truls Svendsen om dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tv-profil Truls Svendsen (46) blir snart pappa for første gang. Han og kjæresten Charlotte Smith (32) har termin i disse dager, og har ikke lagt skjul på at de gleder seg stort til familieforøkelsen og alt som følger med.

Svendsen er i tillegg nominert til Gullruten førstkommende helg. Han og Eyvind Hellstrøm kan vinne pris for beste underholdningsprogram for «Truls à la Hellstrøm», mens han og Cecilie Skog kan stikke av med pris for beste reality for «Tjukken og lillemor».

Det er derfor vanskelig å betvile at den folkekjære programlederen har livet på stell om dagen.

Megagevinst

At han i tillegg nå kan godte seg med en enorm milliongevinst etter et boligsalg, gjør nok alt enda bedre. Nettavisen skriver at han i april solgte sin bolig på Grünerløkka i Oslo, en eiendom han i 2011 betalte 4,5 millioner kroner for.

Det er mye penger, men at boligen nå ble solgt for hele 7,7 millioner kroner, sier sitt om hvordan markedet i Oslo har utviklet seg de siste åra.

Det betyr at Svendsen sitter igjen med en gevinst på om lag 3,2 millioner kroner etter salget, som trolig kommer godt med i den kommende tida som småbarnsfar.

<strong>HUSHYGGE:</strong> Truls Svendsen og Charlotte Smith blir straks foreldre - i et nytt hus. Foto: Espen Solli
HUSHYGGE: Truls Svendsen og Charlotte Smith blir straks foreldre - i et nytt hus. Foto: Espen Solli Vis mer

Familieforøkelsen kan være en av grunnene til at han nå har solgt leiligheten. Svendsen har nemlig, sammen med kjæresten, kjøpt seg et nytt hus til 10,8 millioner kroner på Oslos vestkant. Eiendommen kjøpte paret i januar, så det er tydelig at de har planlagt framtida en stund.

Espen Andersen i Svendsens management Plan B opplyser overfor Dagbladet at tv-profilen ikke ønsker å kommentere boligsalget.

Avslørte kjønnet

Det var i begynnelsen av desember at Svendsen avslørte på Instagram at han og kjæresten venter sitt første barn sammen.

- Tenk at vi to skal bli tre, skrev 46-åringen, med et tilhørende bilde av seg selv og sin gravide samboer.

VANN OG VIN: Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen fortsetter sin kuliariske dannelsesreise. Her er de to på vinsmaking i Toscana. Video: TV2 Vis mer

Det har ikke vært kjent om duoen venter en gutt eller jente, men i januar publiserte Svendsen nok et bilde på bildedelingstjenesten, der han avslører både kjønnet og navnet på babyen.

- Vi gleder oss til å møte deg, Eva, skrev han under bildet, og avslørte med det at en liten jente kommer til verden straks.

Avslørte kjæreste

Det var i oktober 2017 at det ble kjent at Svendsen og Smith var et par, etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesida av Dagbladet.

Det tok dermed ikke lang tid før tv-profilen selv reagerte med å vise fram kjæresten på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad», skrev han.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 46-åringen også at han ønsket seg barn i framtida.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sa han til avisa den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer