Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Tjente millioner på boligsalg

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kan juble etter opptur.

HÅVER INN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har solgt sine respektive leiligheter. Det har de gjort med stor gevinst. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
HÅVER INN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har solgt sine respektive leiligheter. Det har de gjort med stor gevinst. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I det siste har det vært stille rundt Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52), paret som tok Norge med storm etter at de deltok i «Farmen kjendis» i 2016, og deretter ble et par. Nærmest kontinuerlig var de to i pressen i året etter deltakelsen, og det er først den siste tiden at oppstyret har stagnert.

Det skyldes trolig at de to har mer enn nok å drive med om dagen. Paret står midt i en storm av kjøp og salg av leiligheter, etter at de endelig bestemte seg for å flytte sammen. Kirsebom har holdt til på Frogner, mens Pilgaard har bodd like ved Bislett.

I april ble det kjent at de hadde kjøpt seg en 180 kvadratmeter stor leilighet til 17 millioner kroner på Vinderen i Oslo. Kort tid etter ble det derimot kjent at de angret seg, og boligdrømmen falt i grus.

Det er ikke kjent om de har kommet noe nærmere drømmen om ny eiendom sammen, men nå kan Dagbladet melde at de i hvert fall har fått solgt sine respektive leiligheter. Det med stor gevinst for begge parter.

SPYDIGHET: Vendela Kirsebom følte seg latterliggjort av en kvinnelig konferansier på en kjendisfest i regi av Se og Hør. Video: TV 2 Vis mer

Millioner på få år

Tall fra eiendomsregistre viser at Kirsebom er den som har vunnet desidert mest på å selge. Da hun i 2014 kjøpte seg en treroms på Frogner, var det til den nette sum av 6,9 millioner kroner, Leiligheten er på 102 kvadratmeter, og har blant annet vært å se i «Vendela + Petter» - som gikk på TV 2.

Den ble nylig lagt på markedet med en prisantydning på 9,8 millioner, som i seg selv hadde vært en god gevinst på fire år. Nå viser det seg derimot at leiligheten gikk for over en million over prisantydning, til 10,9 millioner kroner.

Med det har Kirsebom altså tjent fire millioner på fem år, eller 800 000 i året. Det er en skattefri årslønn få kan klage på.

- Det er litt vemodig å selge. Jeg har så mange fine minner fra den koselige leiligheten, men nå begynner et nytt og spennende kapittel for meg og Petter, har hun tidligere uttalt til Dagbladet i forbindelse med boligsalget.

På grunn av beliggenhet og størrelse har ikke Pilgaard tjent like mye på sitt ungkarsrede, men han kan likevel le hele veien til banken. I 2013 kjøpte han sin leilighet ved Bislett i Oslo, som er på 60 kvadratmeter. Den gang betalte han 3,75 millioner for leiligheten. I likhet med Kirsebom sin, har også denne leiligheten frekventert i parets egen TV-serie.

SAMBOERDRØM: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har nå solgt leilighetene sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERDRØM: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har nå solgt leilighetene sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Tidligere i oktober, faktisk på samme dag som Kirsebom sin, ble den solgt. Den hadde en prisantydning på 5,4 millioner kroner, men gikk for rundt 100 000 mindre. Dermed har han tjent 1,5 millioner på seks år.

Hvor de flytter nå er foreløpig ikke kjent. Finansavisen hevder at duoen har kjøpt seg en leilighet til 25 millioner kroner i Munthes gate på Frogner, men dette har paret foreløpig ikke kommentert selv.

De har heller ikke besvart Dagbladets henvendelser i forbindelse med denne saken.

EKKELT: I realityprogrammet «Petter + Vendela» får seerne et innblikk i parets private og profesjonelle liv sammen. I en av episodene får man se hvordan Vendela Kirsebom anmelder en person for såkalt stalking. Video: TV 2 Vis mer

Ble samboere

Det var i mars i år det ble kjent at Kirsebom og Pilgaard skulle bli samboere. Nyheten kom i forbindelse med at det ble kjent at reality-programmet deres, «Vendela + Petter», skulle få en sesong to.

- Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sa Kirsebom i pressemeldingen.

Da paret fant sin opprinnelige drømmebolig, uttalte de at de gledet seg til å flytte sammen i en splitter ny leilighet.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, så da blir det deilig å ha et sted og kunne puste ut sammen mellom slagene, sa Kirsebom til Dagbladet den gang.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Den luksuriøse leiligheten paret kjøpte sammen, var på 180 kvadratmeter og inneholdt tre soverom og to bad. Likevel føltes ikke boligkjøpet helt rett for det populære paret - og dermed bestemte de seg for å selge den nykjøpte leiligheten.

- I den situasjonen vi er i nå, så elsker vi å bruke byen, kafeer og restauranter. Så da ser vi dessverre at kjøpet på Vinderen ble litt usentralt for oss. Så nå forsøker vi å selge leiligheten, og det tror vi skal gå helt fint. Den blir virkelig flott, sa Pilgaard om leilighetssalget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer