Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Tjente millioner på boligsalg

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kan juble etter opptur.

HÅVER INN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har solgt sine respektive leiligheter. Det har de gjort med stor gevinst. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
HÅVER INN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har solgt sine respektive leiligheter. Det har de gjort med stor gevinst. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I det siste har det vært stille rundt Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52), paret som tok Norge med storm etter at de deltok i «Farmen kjendis» i 2016, og deretter ble et par. Nærmest kontinuerlig var de to i pressen i året etter deltakelsen, og det er først den siste tiden at oppstyret har stagnert.

Det skyldes trolig at de to har mer enn nok å drive med om dagen. Paret står midt i en storm av kjøp og salg av leiligheter, etter at de endelig bestemte seg for å flytte sammen. Kirsebom har holdt til på Frogner, mens Pilgaard har bodd like ved Bislett.

I april ble det kjent at de hadde kjøpt seg en 180 kvadratmeter stor leilighet til 17 millioner kroner på Vinderen i Oslo. Kort tid etter ble det derimot kjent at de angret seg, og boligdrømmen falt i grus.

Det er ikke kjent om de har kommet noe nærmere drømmen om ny eiendom sammen, men nå kan Dagbladet melde at de i hvert fall har fått solgt sine respektive leiligheter. Det med stor gevinst for begge parter.

Millioner på få år

Tall fra eiendomsregistre viser at Kirsebom er den som har vunnet desidert mest på å selge. Da hun i 2014 kjøpte seg en treroms på Frogner, var det til den nette sum av 6,9 millioner kroner, Leiligheten er på 102 kvadratmeter, og har blant annet vært å se i «Vendela + Petter» - som gikk på TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer