Tjente seks millioner på Hugh Grant-oralsex

Eksprostituerte Divine Brown (41).

GYLDNE LEPPER: Divine Browns date med Hugh Grant har vært innbringende for den nå 41 år gamle eksprostituerte kvinnen. Foto: SCANPIX
GYLDNE LEPPER: Divine Browns date med Hugh Grant har vært innbringende for den nå 41 år gamle eksprostituerte kvinnen. Foto: SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet): Nå som en barnløs og singel Hugh Grant fyller 50 år, har den britiske avisa Daily Mail tatt seg bryet med ham en utradisjonell bursdagspresang:

De har sporet opp Divine Brown (41), den prostituerte kvinnen som Grant ble arrestert med i Los Angeles i 1995.

Ingen happy ending
Selv om stuntet kostet den britiske skuespillereren både æren, 6600 kroner i bot og forholdet til modellen Elisabeth Hurley, har det gått desto bedre med den amerikanske gledespiken.

- Den runden forandret livet mitt. Jeg prøvde bare å tjene nok penger til å betale noen regninger den natten, og så kom det overraskende nok en kjendis. Jeg avtalte å bli med ham for 50 dollar, men endte opp med å få ti tusen ganger så mye, forteller Brown.

Guddommelig inngripen
15 år etter har hun tjent mer enn seks millioner kroner på intervjuer og talkshowopptredener, ifølge Daily Mail.

Nå bor hun i en forstad utenfor Atlanta i USA, skriver på selvbiografien sin og driver et plateselskap sammen med sin nåværende forlovede. Til Daily Mail forteller hun at hun sluttet med prostitusjon etter hendelsen med Hugh Grant.

- Gud har en plan for oss alle, sier hun til den britiske avisa.

TATT MED BUKSA NEDE: Hugh Grant. Foto: STELLA PICTURES
TATT MED BUKSA NEDE: Hugh Grant. Foto: STELLA PICTURES Vis mer