Nick Jonas:

TMZ: Hastet til sykehus

Artisten og skuespilleren skal ha blitt skadet under en innspilling.

SKADET: Nick Jonas skal ha blitt skadet på sett. Her fra Met-gallaen i 2019. Foto: Clint Spaulding/Rex/NTB
SKADET: Nick Jonas skal ha blitt skadet på sett. Her fra Met-gallaen i 2019. Foto: Clint Spaulding/Rex/NTB Vis mer
Publisert

Kjendisnettstedet TMZ melder mandag morgen at artist og skuespiller Nick Jonas (28) ble hastet til sykehus lørdag kveld. The Jonas Brothers-medlemmet skal ha blitt skadet under innspillingen av en ny serie, ifølge kilder til nettstedet.

De skriver at det foreløpig ikke er kjent hva slags skade 28-åringen skal ha fått, men at det var alvorlig nok til at han ble hastet til sykehus i en ambulanse.

Søndag kveld skal han være hjemme igjen og klar for innspillingen av mandagens «The Voice».

Heller ikke hva slags innspilling Jonas har vært med på er kjent. Representanter for Hollywood-stjerna har foreløpig ikke kommentert saken.

Nick Jonas ble kjent gjennom boybandet The Jonas Brothers, sammen brødrene Kevin (32) og Joe (31).

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Mens de to yngste brødrene gikk videre til suksessfulle solokarrierer etter at gruppa gikk fra hverandre i 2013, valgte eldstemann Kevin å trekke seg tilbake fra rampelyset. Han ble gründer, og har blant annet lansert appen matbestillingsappen «Yood».

I 2019 ble de tre imidlertid gjenforent på scenen igjen.

Nick Jonas har også gjort karriere på skjermen. Han spilte blant annet i den populære MMA-serien «Kingdom» som gikk fra 2014 til 2017.

Han er giftet seg i 2018 med den ti år eldre skuespilleren Priyanka Chopra (36).

Han har denne sesongen vært dommer i «The Voice», men kommer til å bli erstattet av superstjerne Ariana Grande (27).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer