Dorit Kemsley:

TMZ: Utsatt for innbrudd

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjerna Dorit Kemsley sov da innbruddstyvene tok seg inn i hjemmet hennes.

RANET: Dorit Kemsley ble brutalt ranet i hjemmet sitt i Los Angeles. Foto: Shutterstock / NTB
RANET: Dorit Kemsley ble brutalt ranet i hjemmet sitt i Los Angeles. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske klesdesigneren og Hollywood-fruen Dorit Kemsley (45) er en av kvinnene i seersuksessen «Real Housewives of Beverly Hills».

Hun har siden 2015 vært gift med den engelske businessmannen Paul Kemsley (54), som er god for intet mindre enn 50 millioner dollar - som tilsvarer 417 millioner norske kroner.

Onsdag kveld ble hun imidlertid utsatt for en skremmende hendelse. Mens hun lå å sov i senga si, skal tre menn har brutt seg inn i Los Angeles-boligen og truet henne på livet. Det melder TMZ.

Mannen var utenbys

Politikilder skal ha uttalt overfor nettstedet at Dorit tryglet om livet sitt og ropte «Ikke drep meg» da mennene stormet soverommet hennes.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Videre skal politikildene ha lagt til at Hollywood-fruen måtte gi fra seg alt av verdifulle eiendeler, inkludert dyre vesker og smykker. Da mennene stakk ringte hun politiet.

Den samlede verdien på det som ble stjålet skal være på minst 100 000 dollar, nærmere 835 000 norske kroner.

I skrivende stund skal det ikke være gjort noen arrestasjoner, og det er heller ingen mistenkte i saken. Det er ukjent om mennene ble fanget på kamera.

Takket for støtten

En kilde nær Dorit forteller til TMZ at hun og barna hennes er trygge. Paul hadde vært utenbys på forretningsreise, men reiste hjem da han hørte om hendelsen.

Fredag kveld tok Paul til Instagram for å takke for støtten:

«Kjære venner og følgere Jeg vil takke dere alle for deres støttende ord. Dorit og jeg er helt overveldet av kjærlighet. Vi kan ikke svare på hver melding, så jeg ville bare fortelle dere alle at vi har det bra. Jeg er hjemme og vi er alle sammen samlet, og skal komme oss gjennom dette. Barna har det også fint. De er helt uvitende, og livet kommer forhåpentligvis til å gå tilbake til det normale veldig raskt».

«Real Housewives of Beverly Hills» skal for tida være under innspilling, så det er godt mulig seerne vil få et innblikk i innbruddet når neste sesong av realityserien ruller over TV-skjermene.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

For observante lesere kan denne saken minne om en annen hendelse noen år tilbake. Kim Kardashian (41) ble nemlig overfalt av innbruddstyver på et hotellrom i Paris i 2016. Fem bevæpnede ranere brøt seg inn og tok på brutalt vis eierskap til verdier for rundt 90 millioner kroner. I ettertid har Kardashian uttalt at hun var sikker på at ranerne skulle drepe henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer