Kevin Jonas:

To av dem ble verdensstjerner. Derfor gikk den siste Jonas-broren under jorda

- Jeg ble skikkelig deprimert på et tidspunkt.

GIKK HVER SIN VEI: Nick, Joe og Kevin Jonas var lenge i det berømte bandet Jonas Brothers. Etter at bandet gikk i oppløsning har de tre brødrene gått hver sin vei. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER SIN VEI: Nick, Joe og Kevin Jonas var lenge i det berømte bandet Jonas Brothers. Etter at bandet gikk i oppløsning har de tre brødrene gått hver sin vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2006 kom de som skulle vise seg å smelte mange pikehjerter rundt om i verden ut med sin første plate. Jonas Brothers ble kjent gjennom Disney Channel, og på tre år kom de ut med hele fire album.

Låter som «Burning Up» og «SOS» klistret seg på hjernen, og de kjekke brødrene var på alles lepper.

Gikk i oppløsning

Kevin (30), Joe (29) og Nick Jonas (25) ble signert av det anerkjente musikkselskapet Columbia Records allerede i 2005, og samme år var de åpningsband på turné for både Jesse McCartney, The Click Five og Backstreet Boys.

Til tross for umiddelbar og mangeårig suksess, avsluttet brødrene samarbeidet midlertidig i 2011, da den mellomste broren, Joe, begynte å fokusere mer på en solokarriere. Først to år seinere la de ned bandet for godt, til fansens store fortvilelse.

Etter at bandet gikk i oppløsning avslørte Kevin i et intervju med Huffington Post i 2015 at de avsluttet samarbeidet på grunn av familiære årsaker - etter at de tre brødrene skal ha gått hverandre på nervene.

- Jeg tror det er en av grunnene til at vi står hverandre så nære nå, at vi ikke er i bandet mer. Vi valgte å være en familie, ikke et band, sa 30-åringen til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer