«Twilight»

To ble superstjerner, mens Taylor Lautner gikk under jorda

Derfor har «Twilight»-stjernen nærmest forduftet.

FORSVANT: Mens Robert Pattinson og Kristen Stewart begge har gjort store karrierer etter «Twilight», er Taylor Lautner som sunket i jorda. Det har sine grunner. Foto: NTB scanpix
FORSVANT: Mens Robert Pattinson og Kristen Stewart begge har gjort store karrierer etter «Twilight», er Taylor Lautner som sunket i jorda. Det har sine grunner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2008 fikk mange sitt første møte med «Twilight», da bokserien av samme navn ble filmatisert og satt opp på kinoer verden over. I den første filmen fulgte vi hovedsakelig karakterene som skuespillerne Robert Pattinson (32) og Kristen Stewart (28) spilte, men vi fikk også et møte med unge Taylor Lautner (26).

Han hadde bare en liten rolle i den første filmen, men skulle vise seg å bli uhyre viktig for resten av filmserien. Var du en ekte fan, måtte du etter hvert velge mellom «Team Edward» (Robert Pattinsons karakter) eller «Team Jacob» (Taylor Lautners karakter), for de konkurrerte begge om oppmerksomheten i den lille byen der handlingen foregikk.

I kinosaler verden over kunne man høre både skrik og applaus når de to gutta kastet klærne i samtlige av de totalt fem filmene som ble laget. Den siste utkom i 2012, og siden den gang har det vært nokså stille rundt Lautner.

Mens både Robert og Kristen har hatt flere store roller i etterkant, klarte skuespilleren aldri å bevare plassen sin på A-listen. Slik har det gått med den tidligere superstjerna.

Gjennombruddet

Det kan være verdt å se på skuespillerens fortid, for å forstå hvorfor han nå har trukket seg betraktelig tilbake. 26-åringen ble født i Michigan, og hadde en relativt normal oppvekst. Han bodde med familien sin, som han hadde et nært forhold med, og hadde flere tidkrevende hobbyer å drive med på fritida. Karate, baseball og dansing var noe av det som sto ham aller nærmest, samtidig som han også hadde en drøm om å bli skuespiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer